Топ история на Албена и Красимир от София

Назад

29 January 2018

Здравейте мили прители, дойде време за новата история за хъс и мотивация! Дойде времето, да ви разкажа за Албена и мъжа й Красимир, за едно семейно отслабване :) Те двамата вече са неузнаваеми, подмладени, енергични...само защото избраха хранене в Зоната /т.е.хранят се на често и с балансирана храна/...Те промениха навиците на цялото си семейство, осъзнаха, колко много проблеми са идвали от неправилното хранене – както във физически аспект, така и в психологически..;) 

Ето историята им, така както Албена я разказва: 

“Здравейте на всички, които искате или търсите промяна. Казвам се Албена на 45 години , а мъжът ми Красимир на 49 години от София...Промяната за някои звучи лесно, но за някои, като мен преди – звучеше непосилно действие….

Гледах как други отслабват и не вярвах, че това един ден може да съм аз...Гледах как други действат, но незнайно защо все отлагах и си търсих идеални причини, че все още не е дошъл моя момент! А той момента идва, тогава, когато наистина решиш и действаш ! Уж, толкова лесно, казваш си – край на мъките и готово! Да, ама не...Отлагаш, отлагаш…

Но съм си търсила оправдания, за да мине толкова много време, да се лутам и да не си дам сметка, че няма как да стане ако не действаш и че с храненето всъщност определяш емоционалното, хормоналното и физическото си състояние .Човек не знае какво може сам да си причини с храната... и всъщност тук се крие ключа към собственото ни здраве, ако се храниш балансирано, а не вманиачено..ще си здрав психически и физически, ако се храниш безразборно, си в пълен дисбаланс и независимо от килограмите, си болен и нещастен…

Това сме ние – Албена и Красимир с общо 50 килограма по – леки ;) 

                               

 

Нашата история със Зоната започва от декември 2016 г., тогава видях Надя Муджурова, моя състудентка от преди години - прекрасна, сияеща, слаба и елегантна в малка черна рокля... излъчваща жажда за живот и с визия крещяща:,,вижте ме аз вече съм слаба, щастлива и доволна от живота,,...Бях шокирана от нейната история и как за 9 месеца е успяла да свали почти 30 килограма и то с хранене по 5 пъти на ден…

И си викам така, значи...”аз се храня по 1, 2 пъти на ден и няма мърдане на кантара, а тя ще яде 5 пъти и ще отслабва..;););).

В този ден животът ми започна едно друго броене, разбрах, че спасение има и че това е Зоната, която дава ново начало на всеки докоснал се до нея и решил наистина да я следва. Светкавично се записах в курса Недиетата на Катина и започнах да слушам видеата и да се интересувам за Зоната...Признавам си, в първия момент ми се стори ужасно трудно и неразбираемо и ми се искаше да не го правя...Но постепенно с търпение и постоянство успях и се оказа, че изобщо не е толкова сложно, колкото на пръв поглед изглежда...Много ми помогнаха разясненията и видеата на Кати, в които много добре е обяснила как действа Зоната и затворената й група, за да се уча от другите участници как да я прилагам в ежедневието си…

Казах си трябва да започне тази промяна, стига толкова отлагане...С моето семейство, решихме да сменим изцяло храненето си - без газирани напитки, без бял хляб, без захар, хранене на 3-4 часа, пиене на вода вместо всякакви подсладени сокове и така разбрахме, че може да се живее и то пълноценно и здравословно. Че не оставаш гладен и жаден, че не е толкова трудно...Ние така или иначе си готвим и се храним, просто вече заместваме старите рецепти с нови и малко по – различни – не пържим, не ядем бял хляб, а хубав черен, не ядем 1, 2 пъти на ден, а 4,5, не ядем само въглехидрати /както преди сме правили/, а се научихме да балансираме правилно! 

Ето това съм аз Преди/ Сега – 25 килограма по – малко –  с балансирана храна и то на всеки 4 часа, нарочно качих снимки с едни и същи дрехи, да се види хубаво, че съм си аз ;) …

                         

Как започнахме ли? С решение – край на вредната храна, която ни разболява и ни прави дебели и депресирани! И започнахме да действаме!
Започнахме с готовите рецепти от сайта на Кати, докато усвоим материала – мусакичка, леща, месце със салати и пълнозърнест хляб, запеканки, палачинки и т.н.. и постепенно свикнахме да си приготвяме и предишни наши любими храни, просто да ги нагодим към Зоната. И така, всичко това даде резултати, които са следните за една година: – свалени по 25 килограма и двамата, без никакъв спорт /много сме ангажирани ;)/ 

***** тотална смяна на гардероба и при двамата

***** по - малък номер обувки при мен

***** страхотна кондиция, енергия, а не като преди след всяко хранене – едвам гледахме ;) 

*****и най – важното – много, много щастливи, защото цялото ни семейство се храни по правилата на Зоната, както казах, не е нужно всичко да е под конец, нужно е да разберете идеята на това хранене и да сте постоянни! Имаме две прекрасни дъщери, които също се хранят горе - долу така ;) 

*****нови приятелства благодарение на Катина, която дава подкрепа и любов на всички в групата Недиетата...Ааа, и друго – доживях момента ,в който мога да заявя, че тези снимки не са Фотошоп както съм ги гледала в интернет и не вярвах, че един ден и аз ще се похваля с такива резултати. Винаги съм си мечтала да си направя ДВЕ снимки с преди и след свалянето на килограмите и ето всичко това е факт вече…

БЛАГОДАРЯ на съдбата, че ме срещна с Катина и тя промени живота на цялото ми семейство.

       

А, ето какво Красимир споделя с нас – хранех се изключително зле – нощни смени, тъпчене на бърза вредна храна, когато дойдеше – пици, дюнери, закуски, газирано...О, преди като седнехме цялото семейство на масата и си изяждахме 1 бял хляб на ядене...ужас! Сега разбираме какво сме си причинявали…

Сега вместо като станем да правим закуски с бял хляб и да мажем с масло и салам – си правим за закуска палачинки, бухтички, мекички от сайта на Кати..;) Стават толко бързо, колкото и филийките, просто са балансирани…Няколко нови навика + пиене на вода, вместо сокове и газирано...

Ето още снимки, за да видите промяната ! Смело можем да твърдим, че се чувстваме на 25 години, нищо, че сме на по 45 и 49, почти двойно ;) Това, на което викахме удъртяване, сега му викаме просто вредно хранене..;)  Обичаме планината, разхождаме се и не се уморяваме като преди…;)

Предишното следобедно доспиване изчезна, вечер тежката умора – изчезна, сутрин се събуждаш свеж и отпочинал и се наспиваш, а не като преди – едвам отваряш очите, уморен и след 3-тото кафе имаше съживяване хахаха ;) Разболяванията минават в пъти по – леко и бързо, чувстваме се по – млади и по – щастливи! И най – важното – даваме чудесен пример на децата си! Защото ако не им го дадем ние, те ще се хранят със вредна храна, ще се разболяват повече и т.н.. Направете го заради себе си и децата си! 

               

За тези, които искат да започнат семейно: да им кажем, че изобщо не е трудно, само отначало докато разберете кое как се съчетава, после вече си става начин на живот! А какво хапваме ли? Всичко! Така или иначе и преди готвех / казва Албена/, сега също всяка вечер готвя – отделям по 1 час, за да приготвя на всички, давам пример – ядем мусака, ядем леща със сиренце, ядем сърмички, ядем зонови пици, зонови палачинки, салати и т.н...Нищо сложно, нищо трудно, проядохме повече плодове, повече зеленчуци и пропихме вода ;) ... Само докато схванем идеята от началото беше лутането …После всичко се превръща в навик! Вместо да се бавя и да пържа, вече всичко във фурната! ;) Днес например за закуска ядохме палачинките за 1 минута, за обяд от снощи бях направила леща и за протеин добавих сиренце, за работа си взимам някой сандвич и за вечеря каквото сготвя..;) Ето малко снимки от нашата трапеза! Обяснявам ги подред – пицата без угризения /увеличавате двойно, тройно, колкото искате ;) / , лесна торта с ягоди, бързата питка, плодове с извара и тахан, хрупкави пилешки филенца с допълнения към тях ;) И последно изречение от нас – щом ние успяхме и вие ще можете! Изобщо не е трудно, иска се да започнете! Да спрете да отлагате! Успех от нас! 

 

Толкова от Албена и Краси, сега малко от мен – щастливка съм, че ми се довериха и че ги познавам – СТРАХОТНИ! Огромно благодаря, за разказаната история! Ще мотивирате много хора да повярват и да започнат! Браво!

В основата на всичко, стои семейството...Защото най – важна е тази основа - да даваме пример с любов, да си обръщаме внимание на здравето си, да изглеждаме добре, оттам да се чувстваме по – уверени, по – щастливи и даваме прекрасен пример на децата си! Когато един човек е здрав и изглежда добре – той може да твори всичко останало с любов и да дава и на всички около себе си ;) ;) ;) Действайте! 

 

Който не знае от къде да започне, а иска новото начало, ново начало за себе си или за цялото си семейство, който има нужда от повече мотивация, от повече информация, а има възможност – може да се включи към нашия платен онлайн курс “НеДиетата” ...;) 

А, който има възможност да присъства на семинара ни, все още има свободни места, става дума за град Поморие в СПА хотел Сейнт Джордж – уникално преживяване, с нощувки, готвене на живо, с лекции, много запознанства на живо, супер различно и интересно! Става дума за уикенда 24-25 февруари, можете да прочетете отзиви от него тук, има телефон за връзка и фейсбук, може да ви изпратим офертата да я разледате. Чудесен старт за тези, които искат да започнат от нулата и да променят своето хранене или изобщо това на семейството си! УСПЕХ!

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!