Това е Радо на 9г. !Щастие е, когато дете промени живота си със ЗОНАТА!

Назад

06 July 2021

Всякакви истории ви показвам, но когато малко детенце се промени, просто щастието е двойно ! Точно така се прави - събуждаш желание в детето заедно да действате, а не с наставления, караници и забрани...Респект към майката!

Споделено от майката Калина:

"Кати, благодаря ти сърдечно за всички споделени рецепти, за опита и стремежа ти, да ни накараш да осъзнаем, че нашето тяло е храм, за който само ние можем да се погрижим!

Това е моето момче, на 9 години, Радо.

....Всичко започна на шега. На 3.03.2021 бяхме на фризьор и там го бъзикнаха, че доста е напълнял. Радо е на 9 год и вече започна да става суетен, прически..., иска да се обилича както му харесва, но килограмите пречеха да изглежда така, както му се искаше.

Беше почивен ден и след разходка решихме да приготвим заедно храната за вечеря.

Той се включи да ми помага. От известно време си събирам рецепти от Зоната в един тефтер и му го връчих да си избере нещо, което да приготвим заедно. Този ден пробвахме доста храна, която той одобри и прояви желание да си носи на училище.

Останалите деца от класа бяха впечатлени от това и той се надъха още повече. Интересното е, че Радо имаше силна секреция от ушите отдавна, която още на първата седмица изчезна. Всички бяхме учудени, защото той не беше променил нищо друго, освен храната.

Не се чувства лишен, защото си хапва всичко и на често.

Какво му приготвям? Правя му манджички, но най-обича дюнерите от сайта, попара със сирене, сандвичи с шунка и кашкавал, мусака, палачинки за 1 минута, бисквити с маслини, сега яде и диня със сирене. Определено сме повече в червената зона, но няма значение, резултатите са налице.

Свали 6 кг, но видимо повече, а и килограмите са само бонус, много е доволен от себе си! Самочувствието му се подобри! Подобри се и сънят му и физическата му активност! Благодарим ти и да правиш повече лайфове със Сиси, защото Радо много се кефи  "

Направо голямо щастие е това, браво на Радо и майка му, че са успели да действат заедно в посока оправяне на проблема.

Едно дете на 9 години усети какво е Зоната!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си :) Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка 

 Ето и новата ми ел.книга с десерти и печива:

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!