Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета част отзиви на участници от групата ни през СЕПТЕМВРИ

Трета част отзиви на участници от групата ни през СЕПТЕМВРИ

14 October 2021

Poli Stoyanova

Здравейте на всички в това предизвикателство! За Зоната чувах от различни места. Струваше ми се доста сложна и в разрез с всички начини по които съм се хранила досега. Реших да се включа в предизвикателството след като разглеждах сайта на Кати и ми се видяха интересни и вкусни рецептите. От самото начало се включи и майка ми с мен и така, със съюзник и в къщи, нещата станаха и забавни и лесни. Резултатите сред края на програмата са доста сериозни. Майка ми е с кръвна захар в нормата и с 3 кг надолу. Трудно мога да ви опиша какъв успех е това, при положение, че и с лекарства захарта и не слиза под 12-13 единици. Сега е 7. Аз също съм с 3 кг надолу. Едно от най-важните неща е, че всъщност ние не сме на диета, която спираме, а променяме хранителните си навици и мирогледа си. Признавам, че не само не ми се разваля този режим на хранене, но и тялото ми реагират вече зле, когато съм повече от едно две хранения извън Зоната. Групата, менютата, Кати и всички по напреднал, които се включват с помощ са страхотни. Преживяването наистина променя! Искено благодаря на всички.

Ани Балчева

Не само, че се напъхах в стари и тесни дънки, както се похвалих преди една седмица, но към днешна дата ми трябва и колан за тях. А чувството за промяна е страхотно. Чакам ноемврийското предизвикателство!

Desislava Spasova

Чувствам се невероятно! Изпълнена с енергия, една идея по-стегнато тяло и абсолютно равномерно сваляне на сантиметри. -3кг са килограмите които свалих за 21 дни, без глад и лишения, с усмивка. Благодаря ти, Кати, за подкрепата и уроците. Смятам да продължа да се храня по същия начин занапред.

Petya Stoyanova

Здравейте и от мен. Честно казано отначало бях доста скептично настроена, но когато започнах да се чувствам добре, с прилив на вътрешна енергия си казах: Да, това е начина да се чувстваш добре, да имаш сили и удовлетворение от това което правиш! Въпреки , че не беше лесно да изляза от зоната си на комфорт реших да не се отказвам. Живея в малък град и доставянето на необходимите продукти беше по- трудно .Но си струва усилието. Очаквам ноемврийското предизвикателство с нетърпение ,а дотогава ще правя красивите чинийки. Успех на всички!

P.S. Резултат след 21 дена – 4 кг.

Alexandra Saliger

Здравейте група, времето заедно мина много бързо. Това беше второ предизвикателство за мен, първия път просто не бях готова…Сега успях. Благодаря за подкрепата и хубавата обстановка, беше невероятно. Такова удоволствие ми прави вече да си редя чиниите, да си търся рецепти, мотивирах се и успях да прескоча някои лични бариери.. Чувствам се с повече енергия, не подут корем и много по подвижна.. Не съм се мерила, но чувствам промяна.. Продължавам в същия дух.

Elka Pavlova

Здравейте прекрасни! За първи път съм в това предизвикателство. За Зоната знаех, но не я разбирах. Безкрайно много благодаря на Кати и Вали за така разбираемо поднесена и обяснена Зоната, като детска игра. Научих се какво е да се храниш правилно, да превърнеш храната в удоволствие и здраве. Вече не съм с подут стомах и болки след хранене, не ми се доспива и се чувствам с повече енергия. Признавам си, повече на око си правех чинийките, но и кантарчето използвам често. Поздравявам се и продължавам да се уча, защото това е моят начин на хранене, мисля, че всички, които са тук са взели и научили своето. Прекрасно е това, което правите за всички Кати и Вали, благодаря ви от сърце, благодаря и на всички участници и ви пожелавам още повече успех и бъдете здрави и се обичайте!

Iva Katzarova

Благодаря ви, че направихте Зоната да изглежда толкова лесна и достъпна за нас! Цялата информация е чудесно обобщена и така добре поднесена, че да не ни затрудни изобщо. Напротив, бяхме насърчавани да експериментираме и я напаснем спрямо себе си и собствения си ритъм, а не просто да следваме готовите менюта. Без тях не бих се справила и бяха много полезни особено за хора като мен, които за първи път се сблъскват с нея и нямат много представа какво да правят. Пробвах нови вкусове и разбрах, че можеш да комбинираш нещата, които харесваш, стига да е по-правилния начин. Можеш да се храниш разнообразно, без ограничения и забрани, а същевременно и да отслабваш. Не го чувствах като предизвикателство, а по-скоро като вълнуващо пътуване.

Daniela Antonieva

Здравейте и от мен! Последни чинийки солено – сладката закуска! В Зоната сме заедно със съпруга ми. Всичко е много вкусно и лесно за приготвяне. Благодаря на всички – Кати, екипа, Искра, на всички вас! До нови срещи!

Милена Даракчиева

Аз съм за втори път в предизвикателство и определено средата от хора гледащи в една посока е от голямо значение. Моят резултат е намалени см, все по подобрено здравословно състояние при хипофункция с Хашимото, принудителен климакс след отстраняване на матка и яйчници и все по-осъзната да слагам себе си преди другите. Благодаря на Катина, за средата, която ни създава, за да се случи промяната ни!

Borislava Gavrailova

Здравейте, знам за Зоната от много години. Струваше ми се нещо досадно, сложно и невъзможно. Но… явно просто всяко нещо си чака момента. Чувствам се добре, започнах да успявам да си напасна храната по мой вкус. Обичам много тесто и това, че не лишавам от зонирани тестени закуски – кексчета, питки и т. н ми допада много. Освободих се за времето на СЕПТЕМВРИ – платено предизвикателство от 6 кг…. Точното определение е освобождение, защото вътрешно усещам, че няма баланс между тялото и душата ми. Килограмите ми тежат, ограничават ме и не мога да живея пълноценно, както бих искала… Смятам, че съм поела по верния път. Изпитвам нужда да благодаря. Благодаря на Катрин (човекът, който ме е научил на всичко, опора в живота ми от 24 години, моя кръстница, която отново ме поведе по верния път), благодаря на Кати (за организацията, разбираемото представяне на информацията, вдъхновението … за усещането за свобода при спазването на режима… Благодаря на всички момичета в групата за откровеността. Благодаря и на себе си за старанието да изляза от омагьосания кръг на емоционалното хранене. Успех на всички! И до скоро.

даниела димитрова

Добро утро, колко бързо минаха тези дни. Благодаря ти Кати за мотивацията, вдъхновението и емоцията от тази група. Резултати за мен са на 01.09 стартирах със 90 кг, а сега са 87 кг, но лично за мен е удивително как отказах сладкото защото аз си хапвах сладки неща постоянно. Чувствам се прекрасно, имам още какво да уча за зоната и ще продължа напред!

Николета Кюркчиева

Добро утро и от мен! На кратко и от мен за предизвикателството от 21 дни! Истината за мен е, че не съм била стриктна с кантара, както съм и пропускала някое хранене. Честно казано не знам и колко кг. съм свалила. Но, както писах в първите дни, аз реших да променя кардинално начина си на хранене, а не само тези 21 дни. Научих много, запалих се да чета, започнах да отделям време за това, което ям. Не се храня с първото нещо, което видя, защото съм гладна и нямам време. Чувствам се добре и се радвам на самата себе си, че съм крачка напред за здравето си!

Ще кажа Благодаря, мога само да предполагам колко труд и време коства на момичетата. Благодаря и ма всички, които споделяхте какво хапвате. Когато се чудех какво да ям, си избирах някоя ваша чинийка. Бъдете здрави и благословени!

Mariyana Nesheva

Здравейте! С голямо нетърпение чаках да стане 01.09. за да започна това предизвикателство. Започнах да си приготвям тези вкусни ястия, салатки, сандвичи и мъжът ми като видя храната ми и той пожела да се храни като мен. Всяка вечер приготвях храненията за следващия ден и вечерята за мен и него. Макар, че ми отнемаше време не се отказах, но не се и изморявах. Доставяше ми удоволствие, а после като седнеш на масата и започнеш да си хапваш …. ммммм. Мъжът ми отслабна 6 кг., а аз около 2 кг, но се чувстваме много добре и енергични. Ако има някой от Велико Търново може да ми пише и да се запознаем, ще ми е приятно да се видим и да поговорим. Благодаря на Кати за това предизвикателство, радвам се, че бях с вас, чак не искам да свършва! Приятен ден на всички и продължете с този начин на живот!

Yordanka Ivanova

Здравейте, огромно благодаря на целия екип!. Затова, че не просто давате 21 дневно меню, а различна гледна точка, мотивация, заразихте ни с ентусиазъм. В началото мислех ,че ще е много трудно. Оказа се по-лесно от очакванията ми. Пица, плодове, картофи не помня от кога не бях яла. Сега си ги позволявам. Чувствам се добре, защото се грижа за себе си. А тялото ми се отблагодари с – 3кг.

Гинка Тотева

Добро утро на всички! Приключи предизвикателството равносметката е 3,5 кг и 5см талия, но по важното е че успях да открия баланса, да бъда заредена, енергична и щастлива. Надявам се да продължавам да откривам себе си Благодаря на приятелката ми Krasi Maneva която ме предизвика на Кати, Валя и екипът им сътворили тази група, горда съм че успях! Успех на всички. Бъдете здрави и позитивни!

Катя Йорданова

Добро утро и от мен. Зоната е вече моят начин на живот, на мен и на цялото ми семейство. През тези 21- дни се научих да си правя чинийки на бързо с вкусна за мен храна. Минала съм през много диети и режими, и всички имаха ограничения на хранителни продукти, които аз обичам и без които не мога. В зоната си хапвам всичко. Чувствам се прекрасно щастлива, енергична. Върнах си усмивката и увереността, че този път ще успея.

Свалих 4 кг и 5 см от талията. Благодаря на Кати и Валентина Алексиева радвам се, че бях със всички вас в това предизвикателство. Благодаря за споделените истории успяхте да ме мотивирате още повече. Аз продължавам и в следващото предизвикателство.

Krasimira Todorova

Добро утро прекрасни зончета! Аз даже не усетих кога минаха тези 21 дни. А започнах с голяма неувереност и силно притеснение, че изобщо няма да имам време да си приготвям каквото и да е. Но ето че мотивацията и чинийките на всички ме караха всеки ден да се захващам с приготвянето на баланса и в моята чиния. Грамчета не съм спазвала, всичко беше на око и зависимост от настроението ми …… да не забравя да благодаря и за страхотните продукти от enerzona, като бързаш и нямаш време са прекрасен заместител на някое хранене …. И така за мен тези дни минаха бързо и неусетно, с килограмите съм надолу около -3, -4, въпреки че не съм била от най-стриктните, но определено начина ми на хранене и избор на храна се промени. Благодарна съм че съм част от това страхотно изживяване.

Катя Иванова

Добро утро, прекрасни! Радвам се, че 21 дни бяхме заедно. Да, чувствам се много добре и съм горда, че нямам желание за ШОКОЛАД. Благодаря на Кати и екипа и. И съм -6 кг. 21 дена бях не разделна с кантарчето. Дано продължа в същия дух. Бъдете здрави!

Добромира Доби

Добро утро и от мен! Радвам се, че бях част от тази група, а най- много се радвам, че промяната за която всички говорят се случи и на мен. Килограмите които намалих са 2, но трябва да се има предвид, че аз влязох в този режим, а преди това бях на друг и тези килограми не са течности, а мазнинки за което съм много щастлива. Както съм писала и преди това аз тренирам по 5 пъти в седмицата и смело мога да кажа, че режима направи тренировките ми леки и забавни, след тях съм пълна с енергия и заредена, а повярвайте не са леки и винаги имаше натрупана умора след две – три последователни натоварвания. Продължавам смело напред, защото да се храня балансирано е най-хубавото нещо, което съм правила последните години за себе си! Бъдете здрави, вярвайте и успявайте! Записвам се за следващото предизвикателство още сега! Благодаря Ви!

Амалия Рангелова

Здравейте прекрасни. Зоната ме научи да обърна отново внимание на себе си, да закусвам , да обядвам. Да опитам нови неща, да се намеря. Благодаря  на Кати, на Валя, на всички. Страхотни сте.

P. S. Олекнах с 3 кг. при толкова много ядене. Чувствам се така сякаш съм стоварила огромен товар от себе си. Продължавам, това е моето. Харесва ми.

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през НОЕМВРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.