Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета част отзиви от обновеното ни предизвикателство МАРТ 2023

Трета част отзиви от обновеното ни предизвикателство МАРТ 2023

Ivanka Velichkova

Здравейте и от мен! Честито Благовещение! Честит празник на всички майки! Казвам се Ваня. От Пазарджик съм. На 60 години. Вече почти 3 месеца съм в Зоната. Сама комбинирам храни с помощта на табличката и готовите рецепти, които леко променям. Приготвям си това, което ми се яде. Забавно и лесно е. Днес си сготвих спаначена супа и питки с тиквички и трици. Всичко е много вкусно и засищащо.

За изминалото време свалих 7 кг., заобичах повече себе си, започнах да полагам грижи за тялото си. Доста дрехи, които не ми стояха добре, вече ми стават. Обличам се за работа с желание. Настроението ми се повишава. Здравословните проблеми намаляват. Посрещам утрото с усмивка.

Щастлива съм, че започнах Зоната и последвах Кати. От 01. 01. 23 г. до сега не съм пропускала предизвикателство. Ще се запиша и в следващото.

Започнах да се движа повече пеша, да тренирам по малко всеки ден. Имам повече енергия, спя по-добре. Продължавам смело напред. Мисълта да се откажа вече не е на дневен ред.

Благодаря на Кати и целия екип за неуморния труд! На всички в групите за мотивацията и за положителната енергия, и подкрепа!

Чакам с нетърпение предизвикателството през април.

Gergana Ralenekova

Привет и от мен, започнах предизвикателството с чинийки поставяйки си няколко цели – да се науча да отделям време за себе си и храненето си според своите нужди (вкъщи имам 3ма сладури с алергия към млечни продукти и от години се храним всички еднообразно, изключвайки този вид храна); да се опитам да внеса разнообразие в храненето на другите членове на семейството; да сваля 1-2кг (целта ми е 7, но да започнем от някъде). Също така търсех и хранителен режим, който да ми помогне хем да не съм гладна, хем да ми е вкусно.

Повечето от целите са постигнати, освен тази с килограмите. Всичко е толкова вкусно, че май хапвам повече от колкото трябва, а и не се движа особено през деня.

С нетърпение очаквам априлското предизвикателство, където се надявам вече да имам и резултати в см и/или кг .

Благодаря на целия екип за подкрепата и до скоро!

Desislava Nikolova

Здравейте и аз малко късно, но реших все пак да не пропусна последният ден. Последните дни ми беше доста натоварено, като цяло през цялото предизвикателство. На мен също ми е трето от началото на тази година. Малко още ми е трудно да се храня единствено и само по зоната, но се уча. Чакам с нетърпение десетдневното, което може и да не успея да направя много много точно в този момент, защото ми предстои зъбна операция, но съм категорично решила да го направя много точно макар и след това. Ще видим как ще се получат нещата с възстановителния етап след операцията  много ми харесва иначе да се включвам в групите. Началото на годината си обещах да не пропускам предизвикателство, да мина по всички пътеки. Да видим как ще продължат нещата – подкрепата тук е изключително осезателна и действа много зареждащо. Що се отнася до килограмите, този път поради моето не много точно око явно  не съм свалила много, общо от януари до сега са 6кг. Така си и бях казала, че няма да бързам, дори и да ми отнеме много време, важно е посоката да е вярната! Прекрасни са всички участници в групите и създателите им! В момент в който решиш да промениш кардинално начина си на хранене и на живот,това усещане за съвместност и сигурност е изключително полезно и важно, за което Благодаря от сърце на всички вас.

Hrisi Ivanova

Здравейте! Благодаря на всички участници, на Кати и екипа й за прекрасната атмосфера включвам се днес, вчера не можах. Благодарна съм, че се срещнах със зоната – вкусна, балансирана храна. Отслабнах , уча се да давам нужното на себе си храна, вода, почивка, внимание и удоволствие. Свалих 10 кг имам още 5-6 за сваляне, но за сега съм си запазила теглото и ми трябва работа с психологическата част  лека полека.. Пожелавам на всички постоянство и успех!

Venislava Ivanova

Здравейте, аз съм Вени, на 38. За първи път се докосвам до зоната и според мен имам страхотни резултати. Чувствам се много добре, пълна съм с енергия, вече липсват около 3 кг и по 3 см почти от всякъде. Но на мъжа ми (защото и той покрай мен влезе в зоната) резултатите са още по-чудесни – 7кг надолу и корема почти изчезна. А най-важното е, че няма глад! Без проблем издържаме без сладко, газирано, тестено, а имаме хранителен магазин, в който ежедневно сме заобиколени от такива неща, те са на една ръка разстояние, но ние просто нямаме желание да посегнем към тях. Направо сме във възторг от този начин на хранене, от това чудо – Зоната! Благодарим на Кати и на целия екип за цялата информация, мотивация, организация! Прекрасни сте! Продължаваме напред по пътя към промяната с хъс и усмивка!

Дарина Борисова

Здравейте! И на мен ми е първо докосване до Зоната и първо предизвикатeлство. Страхувах се че няма да се справя,защото работата ми е свързана с постоянно пътуване. НО,когато човек има желание,намира начин. Е,моите снимки бяха все с кутийки,но успях! След 21 дена имам първи резултати: -3кг,-3см от всякъде. Безкрайно съм благодарна за ценните напътствия, съвети,рецепти. Чувствам се прекрасно. БЛАГОДАРЯ на Кати и целия екип! Бъдете здрави и благословени!

 

Kamelia Garcheva

Здравейте! Аз съм Камелия на 49 години. За мен е първо предизвикателство и първи стъпки в Зоната. Но със сигурност няма да ми бъде последно предизвикателство, защото тук срещнах толкова уют, топлина, споделеност, загриженост и много мотивация за добро здраве с този начин на хранене. В толкова приятна и толерантна атмосфера Кати и екипът напътстваха и даваха съвети, и нагледни обяснения, а тренировките супер забавни и приятни! Не съм вярвaла, че ще преживея всичко това в това предизвикателство и съм крайно благодарна, че се включих. Никога не съм се хранила така, някои храни не ги бях опитвала досега-като скир, котидж…Първоначално стомаха ми реагираше и бушуваше, но сега се успокои. Свалила съм 2-3 кг, някои път като се премеря сутрин на гладно са 3, др.път 2, зависи колко съм хапвала. Понякога ми се яде повече и ям 4 блока, някой път по-малко. С инсулинова резинстентност съм и пия метформинов препарат, който искам да намаля или да спра, с високо кръвно и астма, киста и миомни възелчета. Надявам се Зоната да ми помогне и за тези проблеми. Искам да продължа и да сваля още 7-8 кг, и да остана все така мотивирана! Научих толкова много, а имам да уча още толкова много за това хранене и за себе си и силата на духа ми! Чувствам се с едно стъпало по-напред и нагоре! Благодаря на Кати и екип и на всички положителни хора и емоции! Много ЗДРАВЕ И СБЪДВАНЕ на всички ни!

Zori Todorova

Здравейте  за втори път съм в предизвикателство с чинийки. Сегашните ми резултати са -3 кг. и по 1, 2 см. Зоната дава увереност и самочувствие. Най-трудното поне за мен в нея е не балансирането на храната, а постоянството което трябва да се превърне в начин на мислене и на живот. При мен помощ оказа психологическото предизвикателство, което разчовърка и някои вътрешни борби. Благодаря на Кати и целия екип, бъдете все така прекрасни и вдъхновяващи.

Velina Buchinska

Големи благодарности на Кати и чудесният и екип, на Искра и много забавните и полезни тренировки, и на всички прекрасни момичета и жени с успешни истории! Тези 21 дни минаха много бързо, всяка сутрин първото, което правих е да прочета новият пост на Кати, много мотивиращ и каращ ме да се замисля, за мен, защо съм тук, за блокажи и вътрешни борби, и разбира се храната. Това е второто ми предизвикателство, първото беше през Януари, взети заедно свалих 3 килограма. Има още работа по мен, не само за килограми, но аз оставам в Зоната и няма да се откажа. Благодаря и успех на всички, доскоро пак!

Magdalena Macheva

Привет! Промяна, по-голяма самоувереност, мотивация. Не мога да опиша усещането за лекота, видимите резултати. Не бягам от огледалото. Смятам, че психологическото предизвикателство февруари помогна доста. Мартенското затвърди убеждението,че съм намерила правилния път! Да не говорим за усещането в групите! Още веднъж благодаря на Кати, екипа й, старшите и Искра!

Mihaela Paredes

Здравейте, благодаря отново на всички вас за подкрепата, за преживяването, за споделените текстове и мотивация! За мен това второ предизвикателство се оказа една добра школа, за това да бъда дисциплинирана в честотата на хранене, не успявах да сглобявам чинийките на 100% от дните, но от предното прeдизвикателство се научих с какво мога да замествам или да приготвям нещо, което ми се ослаждаше просто повечко във въпросния ден  Чат пат успявах и с тренировките като допълнение – просто неустоими видеа сутрин  – страхотни сте момичета!!! Мотивирахте ме да започна отново да правя ежедневно кардио у дома за 20-25мин. дома и като допълнение, както споменах, чат пат и упражненията сутрин  Ще си видим април месец! Там съм.

Mitko Ivanov

Здравейте, аз съм Милена.

Моят резултат е – 2кг и по – 2 см.от талия,бедро и -1см от ръцете.

Въпреки че ,имам да свалям само 5кг

аз все пак имам прогрес. След 3 -4 ден имах страшно много енергия и започнах да се чувствам по-лека, готова с лекота да свърша всичко през деня. Не огладнявах,храната ме засищаше напълно,не ми се ядеше сладко и всякакви пакетирани храни. Напълно достатъчно ми беше кафето сутрин, следобедното го пропусках. Преди режима понякога с вечерята пиех по 1 чаша вино, но по време на храненето в Зоната изобщо не ми се пиеше. Рецептите и комбинацията от вкусове страшно ми допадат. Преди се хранех супер хаотично,скучно и все намирах причина да не си сготвя нещо вкусно за себе си. Със Зоната всичко се промени.Чувствам се все по вдъхновена и мотивирана. Ходя няколко пъти на тренировки и станах доста издържлива и по-лека. Благодаря на Кати и целият екип за помоща и на всички вас зареждащи хора. До нови срещи.Бъдете здрави.

Hrisy Mladenova

Здравейте, от Януари месец съм в Зоната, преди това доста го отлагах, но дойде момента да се предизвикам. Чувството, че си жив и правиш нещо за себе си ме отведе във Февруари месец в Маратона за мотивация. Там признах пред себе си и пред доста от вас своите страхове, вини, гняв, емоциите преливаха, плаках, смях се, но най важното търсех себе си и постепенно започнах да се намирам, да осъзнавам, че заслужавам повече и започнах да се обичам.

Ето ме тук в Март, свалила съм 7 кг. за тези три месеца, но съм щастлива, спокойна и с нетърпение застанала пред прага на Април и новото предизвикателство..

Благодаря, за труда на Кати, на целия екип, на Искра, на всички вас в групата, също така ще благодаря на себе си.

Благодаря и пожелавам успех!

Биляна Стоева

Здравейте! В зоната съм за първи път. Записах се в предизвикателството, за да променя себе си. Преди това зоната ми изглеждаше много сложна, но тук успях да разбера как да се храня здравословно. Отначало на предизвикателство имам свалени 7 кг, но аз имам да сваля от мен доста килограми. Чувствам се страхотно, имам повече енергия. За тези 21 дни бях изключително стриктна, което е неприсъщо за мен. Тук се мотивирах гледайки резултатите на много от вас . Вече съм сигурна, че зоната е моят начин на хранене без глад и лишения. Благодаря на Кати и екипът за положения труд.

Косара В. Андреева

Здравейте ! За първи път се включвам в предизвикателство и се храня по зоната. Реших да се включа в това предизвикателство, защо след направени кръвни изследвания ми поставиха диагноза-инсулинова резистентност. Аз отказах да започна медикаментозна терапия и реших да се доверя на Зоната . Ииииии…. това беше най- доброто ми решение. Килограмите ми , който от 3г. не мърдат и грам , за 21 дни успях да сваля -4кг. Сантиметри още не съм мерила, но по дрехите си личи че и те не са малко. Чувствам се страхотно! Благодаря на Кати и целият и екип за това предизвикателство!  Беше много мотивиращо, забавно, интересно и много по-лесно с всички насоки от ваша страна. Благодаря от сърце!

Manya Nikolova

Здравейте на всички отново! Неочаквано за мен, Зоната се оказа началото на едно много дълбоко пътешествие! Когато днес се осмелих да се кача на кантара си казах, че каквото и да видя там, аз продължавам! И видях…свалени 4кг, насълзиха ми се очите, развълнувах се, защото най – накрая след 7 години борба с инсулинова резистентност, Хашимото, анемия, започнах да си усещам тялото, да се чувствам добре и да се поглеждам в огледалото без срам!    Зоната е много извън зоната ми на комфорт, защото аз не ям почти никакви плодове и зеленчуци! Оказа се, че дори физическите упражнения са предизвикателство, защото отново изплуват спомени от детството ми! Минах през всякакви възможни емоционални фази през тези 21 дни , не съжалявам за нито един изживян момент и съм благодарна, че макар и с трудности ,успях да се справя! Спокойствието се оказва наистина ключово за моята мотивация, силата да мога да продължа напред! Благодаря на Кати, на прекрасните момичета в нейния екип и на всеки един от вас, че сподели историята си! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Ако и вие искате да се погрижите за себе си, да сложите едно ново начало на вашата по-добра версия, на мечтаното тяло, на ново мислене, последвайте линка и прочетете какво представляват нашите групи:

Предизвикателство за 21 дни!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Цена на книгата: 35.00 лв.
Разгледай сега книгата: Какво да ям, за да отслабна?

Купи тук

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.