Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета част отзиви на участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022

Трета част отзиви на участниците преминали през групата по Зоната МАЙ 2022

Mariya Panova
Здравейте, в зоната съм от 01.03.2022г. Започнах с предизвикателството с чинийките, м. април в психологическото и сега пак чинийки. Мразя кантари, не обичам да се тегля. Със сигурност свалям, мисля че се вижда разликата на снимката. Колана на дънките вече е с две дупки навътре. В началото на м. май посетих ендокринолог. Той беше възхитен от това, което му разказах и най-важното е, че като се качих на кантара бях минус 7 кг от последното посещение през ноември 2021 г. В повечето случаи се храня „на око“, разбира се понякога съм извън Зоната, но както казва Кати : „Важното е отново да се върнеш“!
Започнах зоната освен това, че трябва да сваля, но и поради здравословни причини.
Определено има ефект!
Благодаря на Кати и нейните „помощнички“ , продължавайте все така, да ни помагате и стимулирате!

Евгения Петруняшева
Хора, имам талия! Попаднах случайно във фейса на групата на Кати, стана ми интересно, реших да пробвам, имам да сваля 10-12 килограма, натрупани през последните три години. Купих си книгата, започнах, но истината е, че чак когато се включих в това предизвикателство, нещата ми се изясниха и всичко стана по-лесно. Не съм се мерила, защото реших, че фокусът ми този път ще е върху здравето ми, а не върху килограми и обиколки. Но, забелязвам сериозна разлика в сантиметрите, особено там, където се предполага, че е талията. Отървах се от хронична болка, която изпитвах повече от година, вече беше станала част от мен. В рамките на две седмици осъзнах, че просто вече я няма. Психологически съм в прекрасно настроение всеки ден, заредена с енергия, някакси фокусът ми се премести от другите и техните проблеми към самата мен. Освен това, 13-годишната ми дъщеря също се запали, менюто много и хареса и сега двете готвим храната си заедно, а измислянето на рецепти и смятането на блокове стана нещо като семейна игра, с която много се забавляваме. Готвя по три неща на ден, но изобщо не ми тежи, доставя ми удоволствие, като си помисля, че детето ми няма да се храни знаете с какви гадости от училищната лавка, а ще закуси нещо здравословно, което сме приготвили заедно. Постът стана много дълъг, извинявам се, но , благодаря, на Кати, админите и всички в групата, чиито истории вдъхновяват, а на тези които се колебаят – не го мислете, превърнете го в забава, в приключение, няма да съжалявате!

Tanya Filipova
Здравейте всички! Зоната е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си през последните години, ако не и целия ми живот. През февруари от някъде ми попадна един файл с рецепти на Кати по зоната за 7 дни, нямах представа какво е блок и защо трябва да слагам 42 грама шунка, а не 50 примерно и си мислех, че тези грамове са някакви измишльотини, някакви преведени рецепти, но все пак пробвах някои рецепти. Първата беше пълнени тиквички. И супер много ми хареса рецептата! После за записах за предизвикателството като знаех, че евентуално ще разбера логиката на тези блокове. В няколко групи във фейсбук съм за Зоната и виждам хора казват, че са объркани, не разбират какви са тези грамажи и букви, и аз си мисля „Кати толкова хубаво го обясни във видеата си, че разбрах веднага за какво става дума“. Даже веднага след видеата, за да съм сигурна, че съм разбрала, отворих рецепти и сама преброих блокове, за да видя дали ще ми пасне математиката, и стана. Вече 2 месеца, даже почти 3 в зоната има огромна разлика как се чувствам и изглеждам, имам по минус 6 см от всякъде общо взето, на някои места повече и всички около мен ми казват, че има видима разлика. С психологическото предизвикателството Кати някак ми и даде смелост да направя някои драстични промени в живота и мисленето си за добро и винаги ще съм благодарна, че ми се появи нейна реклама във фейсбук. Нямам никакъв проблем да меря, някой път слагам на око, някой път пак си меря, но ако кантарчето показва 1-2 грама повече или по-малко не се вживявам толкова вече, но началото бях до грамче. Зоната е вече моят начин на живот. В чантата си имам барчета на Бари Сиърс, нося си и по 28 гр кашкавал ако реша да пийна малко винце или бира. Моят приятел се шегува с мен и казва: „Твоето гуру Катина какво ще каже ако те види да ядеш това или онова“ и аз му казвам „ще ми каже да ям каквото искам стига да го балансирам“.

Galina Nikolova

Здравейте групичка! В зоната се включвам за първи път и то за да експериментирам отново със себе си. Много пъти съм претърпявала метаморфоза (отслабване, напълняване). Имам автоимунно заболяване и от доста време се предизвиквам, експериментирам за да облекча по някакъв начин болежките си. В повечето диети пишат да не се смесват В+М П+В разделно хранене и т.н….но тук за първи път в тази група разбрах, че всичко е възможно – благодарение на Кати, която толкова добре е преработила (смляла) режима и ни го предостави и даде възможност да не гладуваме а да се храним вкусно и балансирано. И така с тези предизвикателства улесни храненето ни и го превърна в едно вълнуващо вкусно преживяване. Благодаря на Кати, че ни показа как да бъдем себе си. Благодаря, че ни насочва, вдъхновява и ни показа верния път. Благодаря и на екипа и (админите), които бяха до нас през цялото време и ни съдействаха и коригираха грешките ни. Благодаря на всички хора в тази група. Всеки човек е уникален и заслужава най-доброто. Когато се събираме с хора с висока енергия и вибрации, общуваме, обменяме идеи това е което ни тласка напред. Реализирането на всяка мечта ни трансформира. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Чакам следващите предизвикателства, за да видя колко са ми възможностите, смелостта и готовността за да направя това, което искам със себе си. Вие сте Уникали и Прекрасни Успех на всички!

Мара Зарбова
Добро утро! За „Зоната“ научих сравнително скоро, около Нова година. Исках да се включа още в предното предизвикателство, но изпуснах срока за записване. Какво разбрах за себе си през тези 21 дни – че трябва да съм по-организирана. Не ми тежи приготвянето на храната, отдавна си нося храна на работа, но храненето в „Зоната“ изисква повече обмисляне. Ииии…трябва да пия повече вода, този нов навик ще изградя трудно. Като килограми съм с два надолу, за обиколки – не знам, защото не се измерих в началото, но вече влизам в дрехи, които ми бяха отеснели. Вече обаче не чувствам глад за сладко и стомахът ми не се подува. Другата седмица ще си направя изследвания, за да видя как са хормоните на щитовидната жлеза (имам лек хипотиреоидизъм). Ще продължа да се храня в „Зоната“, искам да ми стане начин на хранене за в бъдеще. Благодарности на Кати и екипа й!

БИСЕРА ТАЧЕВА
Здравейте! Много съм щастлива от факта,че се включих в това предизвикателство! Благодарение на него възприех един нов подход към храната и начина по който я консумирам! Осъзнах ,че това с което се храня, може да е много вкусно и без излишни мазнини и добавена захар! Отслабнах с четири килограма, но отслабването не е водещия ми мотив. Моята цел е да укрепя здравето си. Благодаря ти, Кати за мотивиращата книга и за усилията, които влагаш за да ни направиш по-добри личности, обичащи себе си и телата си!

Албена Стоилова
Здравейте. В предизвикателство съм за първи път, но Зоната ме впечатли преди години /когато видях невероятната промяна на Руслан Мъйнов/. Тогава влязох в книжарница и набързичко хвърлих поглед на книгата на Бари Сиърс. Тогава тази Зона ми се видя толкова сложна и ангажираща, че реших, че не мога да подчиня целия си живот на смятане на блокове и теглене на грамажи. С напредването на възрастта и началото на климакса освен борбата за добрата форма на тялото, вече трябваше да се боря за съня си, а и с горещите вълни. Не помагаше нищо – чайове, таблетки. Преди малко повече от година приятелка ми изпрати линк към клипче на Кати и го изгледах. От това което видях си казах „Ха, май не е толкова сложна тази Зона“. Потърсих в интернет, намерих сайта на Кати и поръчах книгата. След като я прочетох започнах зоновото хранене сама и дори без да съм стриктна видях, че промяната започва да се случва. С настъпването на декември и зимните празници, обаче, съвсем изпуснах от контрол храненето и това си пролича веднага. Тъй като през цялата година поглеждах клипчетата на Кати, реших, че май имам нужда от предизвикателството, защото добре познавам себе си и знам, че ми помага да не съм сама в това, което правя. И зачаках момента да се включа. Та до 1-ви май. В този период не бях планувала почивки и пътувания, и нямах лични и семейни празници. Сега мога да кажа, че чакането беше грешка, трябваше да го направя веднага. За 21 дни обиколките видимо са надолу /не ги меря, нито килограмите/, съня ми се връща, а горещите вълни оредяват. Ще се включа и в следващо предизвикателство, защото групата ме мотивира, а и крада идейки от другите. Май дълго стана излиянието, така че приключвам. Пожелавам на всички приятни почивни дни.

Marieta Georgieva
Здравейте на всички. В зоната съм от 1.04 и до момента съм -7кг и основно свалени см от талията. Чувството за подутост и тежест в корема го няма. Усещам се по-лека, енергична, и най-вече, когато се нахраня не ми се доспива, както беше преди. Не съм голям любител на готвенето, но сега прекарвам с удоволствие повече време в кухнята, особено като знам, че го правя за свое добро. Да, препоръчвам Зоната на всички, които искат да направят „голямата промяна“ за себе си. Благодаря на Светлана Калчева , че успя да ме „запали“ по Зоната. Продължавам напред до постигане на крайната цел, а тя е да кажа „сбогом“ на инсулиновата резистентност. Вярвам и знам, че това ще се случи. Успех на всички по пътя към „новото АЗ“. Бъдете здрави!

Магдалена Йорданова
Така, така да видим с мен какво се случва.
Това е първо предизвикателство за мен с чинийки, установих, че ми е малко, че искам още и още. Искам да чета коментари, да гледам снимки, да се уча!
За 21 дни много малко успях да променя нещата в чинията си, виждах грешки си, поправях се, пак четях, явно старите навици са доста напластени. Въпреки всичко обаче аз съм се посмалила малко, мерките ми са поспаднали, по дрехите познавам и като стъпих на кантара се зарадвах на числото, което показа. Свалила съм 2кг, това си е цяло постижение с моето нередовно и объркано хранене.
Всеки ден зоната ще е със мен, бавно, но славно всичко си идва на мястото. Вярвам!

Василка Инджова
Здравейте, прекрасни хора! За първи път съм в зона, включих се в предизвикателството да се науча най-вече на това да ям редовно и да давам на тялото си това от което има нужда. За кг не знам колко съм свалила не съм се теглила преди да започна, но по дрехите разбирам че имам свалени кг бонус. Най-вече ми помогна за ленивите ми черва, преди мн трудно се изхождах на седмица веднъж-два пъти, а сега от както съм в зоната всяка сутрин. Много се мили всички. Благодаря ви.

Albena Ivanova
Как завършвам това предизвикателство?
Вчера докато си гладих панталона за работа моят годеник ме погледна и ми каза:
“Ех, колко си щастлива!”
После отидох на работа и изпратих няколко снимки на майка ми, а тя възкликна:
“Гледам те и не мога да те позная!”
Чувствам се страхотно! Организирана съм, наспивам се, приготвям си вечер храната, а понякога ставам сутрин за закуската. Опитах толкова много нови вкусове!
Истината е, че от януари месец аз работя много върху себе си и резултати има!
НО с какво ми помага зоната?
Учи ме на уравновесеност, лека доза егоизъм, самочувствие, вяра към себе си и тялото ми, спокойствие, самочувствие!
Най-долната част на корема ми се е смалила, лицето ми изпъкна, кожата ми е много по-хубава!
Зоната ме научи да ям плодове и да си приготвям зелена салата за всеки обяд!
С нетърпение чакам предизвикателството за психологичната част, защото когато слушам лайфовете на Кати, изпитвам много специална емоция! Все едно отварям душата си, преживявам думите й и ми помага.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Viva Dance- Ani Lefterova
Причината поради, която се обърнах към този вид хранене бе идеята да вкарам хормоните да действат правилно. А чувството е лекота, изчезна обложения език, подутия корем, неистовото чувство за глад. В зоната съм 70 процента и пак има резултат на лице, обиколките намалят бавно, но сигурно, имайки предвид, че повече се храня в червена зона и да работи, който осъзнае, че това е начин на живот, а не поредната диета и приема факта , че за да си във форма трябва да се отделя нужното време както за всичко останало: маникюр, коса, кожа, и пр, всичко си идва на мястото и ползите са само за нас, както и удовлетвореността. Така, че смело напред!

См в обиколката на корема при мен са 19 см надолу и ако това не е мотивиращо, здраве му кажете!

Violeta Ilieva Ilieva
Здравейте! Първо да отбележа цифрите: – 4кг, ГО – 8см., талия – 8.5см., ханш – 1см., бедро – 2см., бицепс – 1.5см., корем – 4 см., прасец – 3.5см. За мен не беше трудно да спазвам тези 21 дни, тъй като използвайки вашите менюта, рецептите от сайта и моите сметки с таблицата, успявах да се храня разнообразно и вкусно. Аз съм изключително злояда (въпреки, че не ми личи) и пробването на нови продукти за мен е най-голямото предизвикателство. Най-бързата полза, която имам аз е по-добър сън. За мен е много мотивиращо, че и да „кривнеш“ никой не те обвинява. През тези 21 дни няколко пъти съм се хранила навън и там не знам дали съм успяла да балансирам, но се опитвам. Очаквам и психологическото предизвикателство, тъй като напоследък за много проблеми, след много изследвания, всички доктори заключват „на нервна почва“. Така, че продължаваме напред. Благодаря на Катина, на Ивелина и на всички други в екипа, че правят това начало по-лесно. Хубав ден на всички и много успехи!

Silvia Nenkova
Искам да благодаря, преди всичко! За отделеното време, внимание и за отношението на всички, но най-вече на Катина и нейните момичета!
Чувствам се чудесно – енергична, лека, спокойна, уравновесена. Обичам да се храня, обичам да ми е вкусно, не мога да се ограничавам – когато го правя се чувствам напрегната и изнервена. Затова тук толкова много ми хареса – ям си на воля, и то неща, които обичам (но яла по грешен начин), без ограничения, но правилно съчетани. И макар че за кърмачки са предвидени 14 блока на ден, най-често успявам да изям 11-12 и са ми предостатъчни.
Днес, на 21вия ден, съм – 4кг, имам си и прилично свалени см, но най-важното, което усещам е енергия! Енергия, без която не бих успяла да се грижа за 6 месечно и кака на 5години.
Имам да работя още много. Искам и упражненията /тренировките да ми станат ежедневие, но и това ще стане…с малко повече организация.
Успех на всички и благодаря за приятната компания! До нови срещи!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през ЮЛИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка:https://www.kakvodaqm.bg/produkt/predizvikatelstvo-za-21-dni/

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.