Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Трета порция отзиви от предизвикателството по ЗОНАТА през май

Трета порция отзиви от предизвикателството по ЗОНАТА през май

17 June 2021

Denica Aleksieva

Здравейте и от мен. За първи път съм в ЗОНАТА. Искрено благодаря на Кати и цялата група, за мотивацията и подкрепата. Информация която получих е безценна. Първата седмица по меню и по грамаж всичко правех, след това на око. Ето и моите резултати:

ПРЕДИ СЛЕД

Бюст – 109см 106см

Талия – 97см 91см

Ханш – 123см 114см

Бедро – 74см 73см

Над коляно – 57см 54см

Ръка – 39см 37см

ОБЩО СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ – 4.4кг

Mila Rusinova

За Зоната знаех от доста години. Опитвах се сама да се справя, но ми се струваше доста сложно и трудно с тези мерки и теглилки. Попаднах и на сайта на Кати, четях в блога й за всички, които са успели да се преборят с килограмите и заболяванията си и все си казвах, че някой ден и аз ще се справя с това. И така се записах в майското предизвикателство. Очевидно на човек му трябва побутване и стимул. И така – минус 2кг, обиколките доста намаляха, кръвното ми се нормализира още на четвъртия ден, заредена съм с много енергия и изчезна нощното безсъние. Най-трудно ми е /и все още е/ да закусвам сутрин. Пиех само едно кафе и така до обяд.

Zdravka Georgieva

Ще започна с думата ценност! Зоната и аз вървим ръка за ръка вече повече от година-голяма ценност за тялото, нашия храм. Предизвикателствата на Кати ни учат как да се храним – телата и себе си, най-вече себе си – какво да изхвърлим и какво да внесем вътре в нас. Баланс и вън и вътре – ценност! Просто ни прави скъпоценни и специални, такива каквито сме изначално! За мен това е непрестанен процес, винаги има какво да научиш за себе си, да разтовариш , да освободиш и да продължиш! И всеки ден да чувстваш, колко добра своя версия ставаш-безценна! Благодаря от сърце на теб Кати, че те срещнах, че раздаваш толкова много от твоя извор и ни предизвикваш да показваме ценността си! Бъди все така обаятелна и великолепна и да ни обогатяваш с още и още познания. Ти Кати си чудо, ние сме чудо и колко чудесно става наоколо! На слука!

Petya Ivanova Vasileva

Привет на всички!

Аз съм Петя, на 33 год. от гр. Кърджали в момента живея в Англия.

Отдавна имам интерес към правилното и здравословно хранене. През годините съм правила какви ли не диети, лишения, крайности. Какво да ви кажа, погрешно насадено разбиране за храненето.

За Зоната и за блога на Кати знам, по мои сметки от 2015г. Открихме го заедно с Teodora Kerezova по-скоро тя го откри.

Но, както казах само знаех за Зоната и толкова. Винаги, ама винаги са ме влудявали диети от типа: Вземете 125 гр. филе и т. н, с една дума грамажите. Това да тегля, да меря, дори и за рецепта за кекс ми е било супер противно. Но, реших, че трябва да мина през това, да преодолея този „страх“, не знам дали да го нарека страх или мързел или нежелание за нещата и стремеж да ми е уж по-лесно.

Е, дойде и моето време. Включих се в предизвикателството през месец май. Мерих, теглих, снимах, ами не било страшно.

Чувствам се много добре, сита и доволна. Глад изпитах един единствен път на 2я ден, но после всичко си дойде на мястото.

Както няколко пъти писах в други коментари, не съм се теглила, не съм се мерила, за мен не е толкова важно. При мен промяната е на друго ниво.

Благодаря на всички за прекрасната атмосфера през тези 21 дни!

Бъдете здрави!

Велина Петрова

Тези предизвикателства са изключително улеснение и помощ за всеки, решил да се храни по Зоната. Прекрасни менюта, мотивираща среда и изключителен шанс човек да постави основи на здравословния начин на живот. Не говоря само за хранене, като цяло за нови възгледи, нови навици, нови чудеса. За мен наистина е чудо да бъдеш сред толкова готини хора и заедно да имате шанса да постигате целите и мечтите си. Разбира се всичко това благодарение на подхода и отношението, което имаш Кати към това, което правиш. Хиляди благодарности за всеотдайността, взаимопомощта и всички усилия, които полагаш, за да помогнеш на всички нас!

Десислава Новакова

Привет,

За първи път се включвам в предизвикателство и на 100% си заслужаваше. Благодаря на Кати и всички вас за насоките, топлата атмосфера и идейните чинийки, които всеки ден споделяхте. Като цяло стартирах, не защото имам много килограми за сваляне, а за тестване на волята си и опознаване на Зоната. За мен това бе курс по здравословен начин на хранене, а не на диета и лишения… и все пак измерените килограми на 04 май бяха 71,300кг, днес са 67,600кг – разликата е 3,700кг, тъй като ежедневието ми е доста динамично залагах на по-бързо сглобени чинийки и избиране на по-лесни предложения от менюто, без прекарване на много време в готвене. Продължавам да се придържам към този начин на хранене и борене на „шоколадохолизма ми”  въпреки спазване на количествата храна е трудна работа да преодолея жаждата за сладко, но и това ще мине…

Старая се да поддържам висока степен на физическа активност, изразена в народни танци и планинско ходене, но ми липсваха упражнения за стягане и оформяне.  Има още какво да се желае, за това продължавам със затвърждаване на наученото и учене на новото.

Maria Jeleva

Здравейте! В групите на Кати съм от април миналата година и мога да кажа, че се чувствам страхотно. При мен нещата се случват малко по-бавно, но аз съм май по-често около зоната или на око, когато имам възможност ползвам и кантарчето, но съм постоянна, а това е много важно! Най-важното е, че с кръвното вече съм добре и всички изследвания са ми перфектни. Радвам се, че срещнах Кати и й благодаря за всичко, което прави за нас! Благодаря, прекрасна Кати!

Ани Асенова

Здравейте приятели, щастлива съм да споделя с вас, че за първи път се включвам в зоната и резултатите са прекрасни! Имам 5кг свалени и много сантиметри за 21 дни, направо не можех да повярвам и се качих втори път на кантара, супер подскачах от радост и моето две годишно момченце заедно с мен. Разбира се имам да свалям още доста килограми, но видях, че има резултат и продължавам напред! Имам много работа върху психологическата част, която не зная точно как да отработвам, но ще се постарая. Благодаря на Кати и на всички отворени да помагат в групата, прекрасен и усмихнат ден ви желая!

Емилия Цвяткова

Здравейте и от мен! От както почнах да съм в Зоната, виждам големи разлики. Почнах да отделям внимание за готвенето, научих нови рецепти и много ми харесаха. Излизах от Зоната, но това не ме накара да съжалявам. Продължавах напред, защото намерих начин как да се чувствам добре. В момента виждам как тялото ми се променя и така се надъхвам. Благодаря на Кати и браво на всички, за страхотните седмици и резултатите!

Rumyana Raikova

Здравейте! Разликата при мен не е много – 3 кг и по -1 и -2 в обиколките на тялото, но съм доволна! Не очаквах при толкова готвене и ядене и без изключване на солта да се получи, но бях стриктна по менюто с 2-3 изключения! Реално в тези 21 дни намалих много протеините – оказа се, че стандартната пилешка пържола напр. била повече от 10 блока….

Поздрави за Кати и позитивната атмосфера!

Mariya Kalcheva

Добро утро, скъпа група!

Ето и моите резултати: бюст – 4см ,талия – 9см, бедро – 2см, ръка – 2см, ханш – 3см, тегло – 3кг.

Много съм доволна, въпреки излизанията извън зоната…Продължавам смело напред, до нови срещи!

Anna Garneva

Здравейте и от мен! Искрени благодарности на Кати, Иси и всички членове на групата! Благодаря Ви за мотивацията и за споделеното преживяване! Това за мен беше първо предизвикателство в Зоната и със сигурност няма да е последно. Очаквах майското предизвикателство от началото на април и с нетърпение броях дните до започването му. Смея да твърдя, че нямам нито едно прегрешение с вредни храни и въпреки това очаквах по-големи резултати, тъй като килограмите за сваляне не са никак малко. Започнах режима 80 кг. и до сега съм (-2 кг) и с около 2-3 см по-малки обиколки, но на външен вид и по дрехите ми не си личи все още. Отдавам по-трудното сваляне на много забавен метаболизъм от всякакви предишни режими и факта, че кърмя все още (то ме накара да кача допълнителни 7-8 кг след раждането ми). И сега съм много мотивирана да продължа в същия дух, защото вече знам как ще изглежда новото ми тяло и нямам търпение да сменя гардероба си. За съжаление нямам подкрепата на близките си. Всички гледат с насмешка моето взиране в менютата, таблицата и кантарчето, но хубавото е, че съм страшен инат и въобще не ми дреме.

Очаквам с нетърпение предизвикателство през юли. До нови срещи момичета и момчета! Времето прекарано в групата беше истинско удоволствие! Бъдете здрави и усмихнати.

Мария Касчиева

Здравейте. За пръв път съм в зоната, за пръв път съм в предизвикателство, за пръв път получих отговори на някои въпроси. Смея да си призная, че не бях много стриктна, но се стараех. Този начин на хранене ми харесва, харесва на тялото ми, то има нужда от тази храна. Не съм се теглила преди предизвикателството, не съм се и мерила, просто сега се чувствам по-добре в кожата си… и в някои дрехи. Мисля да продължа да пътувам през зоната, през зелени, оранжеви и червени зони, но да не се отказвам. Научих се да си смятам храната, да си правя менюто, за което благодаря на Кати.

Boryana Todorova

Здравейте, малко със закъснение, но все пак ще си кажа.

Предизвикателството беше страхотно. Подкрепата тук е невероятна, и всички са много мотивиращи. Кати е страхотна, следвам я отдавна и се питам защо чак сега се включвам.

За Зоната мога да кажа, че ме кара да се чувствам по-добре, по-енергична, започнах да получавам комплименти, че изглеждам по-добре. Благодарение на това предизвикателство се почувствах по-лека, и всъщност започнах да спортувам. Започнах да слушам тялото си, и мога да кажа, че за пръв път то се чувстваше добре. За 21 дена нито веднъж не поисках и нямах нужда от шоколад, което мога да кажа, че никога не се е случвало, в целия ми живот (шоколадът е нещото, което най-трудно отказвам, и не се е случвало). Бих препоръчала зоната на всеки, който иска да промени живота си, независимо дали психически или физически. Преди 21 дена всяка стресова ситуация би ме накарала да грабна нещо сладко, това не се случи в последните три седмици, и ще се постарая да не се случва занапред. На хората, които си мислят, че е много трудно, предизвикателства като това решават всички проблеми.

Аз живея в Англия и се постарах да намеря информация на английски, за да разкажа на всички какво точно правя и да съм точна в обясненията.

Тегленето ще се случи утре сутринта. Благодаря за всичко, понякога човек има нужда от това някой друг да му покаже пътя! Искрени благодарности и не спирайте с предизвикателствата.

Krasimira Andreeva

От една година насам участвам във всяко предизвикателство на Кати и смело мога да заявя, че това е едно от най-добрите решения, които съм вземала. Изключително много ми помогна в здравословно отношение – отдавна приключих със сърцебиенето, паник-атаките, безсънието, главоболието, нервните изблици, отоците по краката. Всичко това е в миналото – Кати, благодаря!  Още по-голямо е въздействието на психиката ми – бавно, но сигурно променям и разчупвам стереотипите, с които съм живяла досега. Много и дълбоко наслоени проблеми и страхове един по един намаляват и се надявам да изчезнат. Чувствам се по-леко, по- освободено, повече себе си. Вече не живея за другите и за това какво ще кажат хората – живея за моите чувства и за себе си. Все повече обичам момичето, което виждам в огледалото! Благодаря за всичко това, Кати!  До нови срещи!

 

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, които тотално промениха мисленето си за храна и отслабване и съотвено подобриха здравето и телата си 🙂 Зонови рецепти на традиционни български ястия може да намерите в електронната ми книга, за да закупите последвайте линка

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.