Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Тук ще събирам отзиви, спомени и снимки от нашите семинари

Тук ще събирам отзиви, спомени и снимки от нашите семинари

20 December 2017

Телефон за връзка Мира – 0895644789

Правили сме различни семинари през годините – за храна, за отслабване, психологически, кратки, дълги, с нощувки, еднодневни, тридневни и т.н..

Но тук ще споделям част от тях…

Албена Боянова – София

Това е моя отзив за семинара в с. Емен Катиии…Презареждане,осмисляне и откриване на себе си! Благодаря ти отново и отново! Прекрасна си.♥️Нови приятелства,купон смях и забавления. Уникално!

Ваня Колева – Бургас

Кате, благодаря ти! Чрез този семинар в с. Емен ти ми отвори очите не само за храненето по „Зоната“, срещнах много истински хора, приятели, забавлявах се страшно много(от което имах нужда), преоткрих и осъзнах много съществени неща в живота ми! Прекрасна си! Надявам се да има още много такива семинари!

Евдокия Иванова – Русе

Благодарна съм за всичко, което преживяхме заедно в с. Емен с Кати. Новите приятелства, споделените мигове и уроците са безценни!

Десислава Живкова – Бургас

Преживяването в Емен беше страхотно, различно, презареждащо, много много разтоварващо и определено трансформиращо! Там срещнах много искрени и истински хора, които незнам къде иначе бих срещнала. Всички бяха страхотни и нямам търпение да се съберем отново! Кате, Благодаря за организацията, и за всичко, което правиш и продължаваш да правиш. Очаквам следващата дестинация и събитие с нетърпение 🙂

   

Боряна Икономова – София

Семинарът беше нещо, което не може да се опише….може само да се преживее.
Щастлива съм, че бях част от това съпреживяване. Благодаря, че ви има…и специално на Катина за безрезервното си раздаване на хора като нас…загубили се по пътя. Научих много неща…, но не академично и далечно, а някак човешки и топло.
Благодаря ви….благодаря!

Виолета Василева – София 

Изключително преживяване….нямам думи.БЛАГОДАРЯ, КАТИ, до този ден аз не се познавах, прогледнах и разбрах, че имам много работа върху себе си. БЛАГОДАРЯ и за протегнатата ръка ще я хвана здраво и смело напред…Успех и на всички прекрасни хора с който се запознах

Величка Маринова – София

Беше наистина изключително преживяване…Много разтърсващо и истинско….Кати, ти наистина си прекрасен човек, носиш невероятен заряд 😉 Благодаря ти!!!

Мария Торбова – София

Здравей,Кати!Едно огромно БЛАГОДАРЯ за това което си!Срещата с теб и историите,които ни разказа ми отвориха очите за доста неща в моя живот!Имам още много да търся,но знам,че рано или късно отговорите на хилядите ми въпроси ще излязат….Много ми помогна без да знаеш и да ме познаваш! Лекцията и преживяването днес ме мотивира да съм по-добър човек за себе си,за да съм ок с останалия свят!Никой не ми е виновен и никой не ми е длъжен и както се казва-КОЙТО САМ СИ ГО НАПРАВИ НИКОЙ ДРУГ НЕМОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!!!Благодаря отново и знам,че пак ще се срещнем!!!

Мила Дойкова – София 

Здравей, Кати
Вчера бях на семинара, това мисля бяха най-смислено изхарчените ми пари през целия ми живот. Дойдох да получа вдъхновение да спазвам един хранителен режим, а получих много повече. Цяла нощ не можах да спя, в главата ми постоянно изплуваха спомени отдавна, дълбоко и старателно погребани от мен. Явно е дошъл момента да се изправя пред страховете си, пред тъжните случки в живота ми, да се преборя с комплексите си и да започна начисто. Хубав ден от мен, надявам се пак да дойдеш на семинар в София и тогава да съм със щастливо сърце и слабо телце

Десислава Рангелова – Велико Търново

“Здравейте! Бих искала да оставя следния коментар за семинара, ако решите да го използвате. Благодаря за уникалната възможност да придобия ясна и точна представа за зоната. Катина отговори на всичките ми въпроси и ми помогна с практически и полезни съвети. Нейното силно присъствие и ораторски способности до принесоха всички в залата да се почувстват добре приети и силно мотивирани. Бих посетила отново подобен тип семинар, надявам се вече тогава да мога да споделя и личен опит и успехи. Пожелавам на всички, които се колебаят по една или друга причина дали да участват да съберат смелост и да не жалят средства и време, а да се запознаят лично с Катина, за да получат шанс и да чуят много завладяващи истории!”

Живка Александрова – Стара Загора

„Като човек, който от години се бори с килограмите и с психологическия аспект от наднорменото тегло, мога да кажа, че семинарът на Кати, проведен в Стара Загора на 04.11.2018 ми беше изключително полезен. Осъзнавам нуждата от подкрепа и пример, когато се борим със себе си. Ние сме социални същества и средата от близко мислещи хора понякога е от ключова важност. За жалост, опитът ми досега показва, че много често хората които спазват определен режим на хранене се вманиачават дотолкова в него, че започват да звучат проповеднически и наставнически, започват да обясняват чрез егото си колко много са постигнали, колко стриктни са били и как ако не успееш като тях, значи си несериозен и не ставаш за нищо. С това обаче просто звучат като „недоклатени“ гладни жени и определено не помагат никому. Нищо подобно не видях у Кати и момичетата, които бяха на семинара и разказаха историите си. Напротив – попаднах в една изключително мила и приятелски настроена среда, която ме мотивира да продължа напред със Зоната и ми даде неопровержимо доказателство, че съм на прав път. Искрени благодарности!“

 

 

 

Фани Хамамджиева – гр.Пловдив

“Семинара в Пловдив беше страхотен като преживяване! Запознанството с теб и с Надето, Албена, Мария и всички други “Зонови ветеранки” и нови момичета ме окрили, даде ми увереност, че и аз мога да се справя. Но по важното е, че освен че даде насоки относно храненето в Зоната и комбинирането, помогна много за вътрешното, психическо, изчистване и за това да си зададем въпроси “Кое ми пречи да се мотивирам? Как да продължа ако изляза извън Зоната? Това, че веднъж съм се хранила Незоново прави ли ме лош човек? И още такива въпроси, които не смеем да си зададем иначе! Благодаря за изключителното преживяване!”

 

Снимки от семинара в Пловдив 

 

Камелия Руменова – Мездра

“Как човек може да се мотивира и да започне едно по-добро „Утре“?
Просто посещава един семинар на Катина ..
Е,повярвайте ми дами, заслужава си! Заслужава си и оправдава всички средства, усилия и най-вече ценното ни време.Не отлагайте за утре,за новият понеделник…,а започнете от сега! Хубавото е имаме един добър пътеводител като Кати ,за да ни насочва към едно по-добро начало , по-добро хранене, по-добър живо
Всичко е много просто:
1.Изчитате сайта на Зоната с Катина.
2.Посещавате един нейн семинар.А може и повече
3.Живеете по-добре,и се чувствате ОК
Пожелаваме успех на всички ,които са готови за новото начало!”

Ивелина Драганова – Пловдив

“Присъствах на семинара в Пловдив, беше едно полезно и много интересно изживяване, което от разговор за Зоната се превърна в откровен женски разговор. Благодаря на Кати за обратната връзка, която ми даде и различния поглед за “ нещата“ от моя личен живот! Кати, бих се радвала, да се видим отново!

Катя Каршанова – София

“За тези ,които се колебаят дали да посетят семинара,ще кажа ,че съветите за храненето са най-малкото ,което ще вземат със себе си след семинара. Благодря ти, Катина !”

 

Роси Димова – Шумен

“Катенка, дълго обмислях какво да ти пиша и как да го напиша.Казват, че всяко нещо стои някъде в пространството и си чака времето и мястото да се случи.Е, аз чаках 38 години да се появиш по телевизията, да те видя, да ме омагьосаш на мига, и най – важното- ДА ТИ ПОВЯРВАМ! И то веднага! А след семинара вече знам, че ти не просто си магия, ти си Божи дар! Аз знаех за Зоната от 2002 г., имам книгата на Мария Папазова, и какво от това?Ами просто е: чаках ТЕБ! Благодаря за дните, прекарани заедно, за увереността, която ми вдъхна, за топлото и мило отношение, за компетентната и полезна информация, която ни даде! Продължавай все така и ние ще те следваме! Раздавай любов и тя ще ти се върне стократно!Бъди здрава -ти и всички, които обичаш! Аз те заобичах м мига, в който те видях!”

Снимка от семинара във Варна

МАРИЯ КАЛЪЧЕВА – от Бургас

“Кате, благодаря ти за възможността да бъда част от организирания от теб семинар за Зоната! Информацията и разясненията, относно начина на хранене ми бяха изключително полезни. Щастлива съм, че се запознах се с толкова много невероятни и стойностни хора и се надявам и занапред да продължа да общувам с вас! Огромно удоволствие ми достави и втората част от семинара, свързана с духовната страна на промятата, за мен това беше като откровение, което повдигна завесата на един много дълъг път на себеопознаване! Още веднъж благодаря ти за положителните емоции и вдъхновението, с което ме зареди!”

 

Румяна Янева

Здравей Кате, пише ти Руми от Хасково, присъствала на семинара в Поморие .. Не знам какво направи с мен, толкова адреналин ми вкара, че цяла нощ не съм спала. Животът е Миг Кате, който изпълва съзнанието ни със спомени, а душата с белези. Ти остави в душата ми такъв белег, който ще остане за цял живот. Благодаря на всички прекрасни хора, до които успях да се докосна.Благодаря ти Кате за обичта,топлината,любовта с които ни дари всички ни!!!
Ти си прекрасна!Продължавай да се раздаваш и радваш хората!!!

 

Снимка от семинар в Поморие

СОФИЯ ТОШЕВА – от Варна

“Скъпа Кати, изключително съм впечатлена от специалното отношение към всеки от нас, присъствал на семинара в Поморие. Като един психолог, ти обхвана и разясни важни за всеки един теми. Много мога да напиша за споделеното, видяното, но пак ще е НЕдостатъчно. Горещо препоръчвам да посетят следващият семинар всички, които влизат и излизат от „Зоната„ и също хора търсещи отговор как да са здрави и отслабват без глад, и строги и непосилни диети. Не на последно място искам да споделя, че ти си един енергичен, ценен, всеотдаен и осъзнат млад човек! Жалая всичко добро на теб и всички които обичаш. Успех Кати!”

 

 

Мими Герасимова

Здравей Кати! Вече почти цяла седмица измина от семинара, но настроението и енергията, с които ме зареди не ме напущат. Вече съм разказала на всички познати как една крехка млада дама не щади сили и време, за да помогне на такива като мен да се справят не само с килограмите си, но и да променят начина си на живот. Благодарна съм, че бях на точното място с правилните хора. Благодарение на теб Кати, се запознах с хора, които вече са успели да се справят с проблемите си и да разбера, че Зоната не е онова сложно нещо, за което преди не исках и да чуя. Надявам се на следващия семинар да съм от тези, които ще излязат пред всички и ще споделя как съм успяла. Благодаря, че ми показа, че и АЗ МОГА. До нови срещи и успех във всичко, с което се занимаваш.;)

Татяна Каменчева

Здравейте, аз съм нова в групата и в Зоната като цяло. Присъствах на последния семинар организиран от Катето с дъщеря си… Бях чувала за Зоната, чела съм от тук, от там, но ми се стори много сложно и честно казано нищичко не ми беше ясно. Отидох на семинара напълно неподготвена. Останах много доволна и от двата дни, сега смея да твърдя, че разбрах, какво е 1 блок храна, преди и това не знаех, как да си направим менюто за деня, как да си сметнем блоковете и почти всичко за начина на хранене в Зоната и как да останем в нея, как сами да си сметнем храната по етикет. Много ми допадна и вторият ден, който засяга и психологичната част от една промяна, защото промяната не трябва да бъде само в начина на хранене, а трябва да започне и вътре в нас. Благодаря ти Катина, че стана част от живота ни, Благодаря, че те има, още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!

 

Юлия Игнатова 

Семинара беше страхотен! Аз от доста време съм последовател на Зоната, но имах нужда да се запозная със съмишленици, които са решили да променят нещо в себе си… и себе си. Лекциите ти бяха много интересни и достъпни дори за хора, които нямаха точна представа какво представлява Зоната. За мен също бяха изключително от полза, особено за това как да се учим да приемаме, да сме по-осъзнати и да се търсим. Всеки от нас със сигурност се замисли за намиране на баланса не само в храната, но и в живота. Очарована съм от сърдечността и добронамереността ти, Кати, с които се раздаваш на хората. Благодарна съм ти, че преди време попаднах на твоя сайт/ това промени живота ми/ и съм много щастлива, че се запознахме лично! За да бъде семинара страхотен единствената причината е, че ти си уникална и се раздаваш на хората! Бъди жива и здрава, безкрайно щастлива, и успехи в благородната кауза да помагаш на хората!

Снимки от семинарите ни в Поморие с нощувки, които бяха…

АЛБЕНА БОЯНОВА – от София

Здравейте всички, които сега четете тези редове и се чудите дали да се запишете на този семинар или да го пропуснете! Не отлагайте инвестирайте сега за бъдещето си – здраве и промяна. Точно това ще ви донесе този семинар, срещи познанства, които прерастват в приятелства! Изключително съм доволна от първия семинар и ще ходя отново! Бяхме страхотна група единомишленици, всеки със своята история едни стриктни, други на око, трети излизащи и влизащи в Зоната, но всички щастливи,че намерили верния път към успеха, защото това са факти – който е започнал Зоната е имал резултат! Благодарна съм за срещата ми с Катина, толкова позитивна и зареждаща с енергия, че не ти се тръгва и искаш още и още да попиваш от нея. Семинара беше невероятно изживяване с нови приятелства, нови рецепти за живота и за храната! Човек се завръща с размисли и въпроси, на които е търсил отговори и ги намира! Просто ново начало ! Приятна обстановка със СПА релакс и храна по Зоната, сами ще гледате как да си приготвите любимите храни, а след това ще им се насладите и ще бъдете толкова доволни, че сте направили нещо за себе си и ще усетите как настъпва промяната на физическо и психическо ниво !

 

Показвам ви снимки от ресторанта, където се хранихме…;)

 

РАДОСТИНА КРУМОВА – От Варна

“Здравей Кати! Много съм доволна от семинара – спокоен, полезен, мотивиращ. Починах си от ежедневната лудница, срещнах интересни и позитивни хора, разгледах една част от Поморие /много ми хареса и ще се върна отново през лятото/, научих нови неща… Много ми хареса лекцията за емоционалното здраве – в забързаното ежедневие често забравяме колко е важно да живеем в мир и хармония със себе си, не само с околните. Благодаря ти, че ни го припомни. Така вдъхновено и увлекателно говореше…Сверих си часовника относно храненето в Зоната-опитах нови храни, които мислех, че не обичам, а се оказаха вкусни…Късметлийка съм, че лятото „случайно“ открих сайта ти, а по-късно импулсивно поисках да дойда на семинара, макар че не познавах никого, а ти ми отговори веднага и аз не се замислих. Прекарахме чудесно, защото ти ни зареди с твоята енергия и желание да помогнеш на всички. Бъди все такава лъчезарна, енергична и чаровна. Постигай мечтите си с лекота и усмивка. Огромно благодаря за всичко! Кати, благодаря за прекараните прекрасни дни в Поморие – полезни, приятни и релаксиращи. Все така напред върви и сбъдвай своите мечти…Ще бъде интересно след няколко месеца, към пролетта да ни събереш отново… Да се видим, да споделим постижения и трудности… Да ни заредиш с усмивки…”

Това са снимки от семинарите с дегустации…

 

СВЕТЛАНА НИКОЛОВА – от Бургас

“Отидох без очаквания, с малко знания и почти нулеви мераци да започна Зоната. Тръгнах си омагьосана – от думите, присъствието, излъчването, отношението, желанието да заразява с оптимизъм на фея Кати. Много чар и магия има в това момиче, Зоната само я допълва. Разнищва души, дава отговори и твори усмивки. Благодарността ми е безкрайна. Даде част от себе си на всеки, разголи се без да ни познава. Малко са тези души. Безкрайно съм щастлива, че това преживяване ме докосна до толкова стойностни хора и беше един от уикендите в живота, които си струва човек да изживее. Благодаря!Няма какво да ти желая, Кати, ти си имаш и си можеш всичко ;)”

 

 

ЛАЛКА ВАКРИЛОВА – от София

“Кати, семинара ми беше много полезен, най-вече заради обмяната на опит, друго е да се срешнеш с хора, които са със същите интереси и гледате в една посока. Също така намирам за изключетелно полезна демонстрацията на приготвянето на някои от рецептите, от първа ръка се виждат различни тънкости при при готвенето, дегустираме…Едно различно и интересно преживяване! Успех!”

 

ВАЛЕНТИНА АТАНАСОВА – От Айтос 

“Кати, всичко беше много добре организирано! Ти беше много добър лектор…Много ми хареса когато приготвяхте нещата за хапване…Тогава за първи път опитах храна по твои рецепти…И бях очарована!!! Заредена съм с много продукти вече 😉А ти си толкова сладка, че през цялото време те заплювах да не те урочасам 😉И ти се възхищавам, че си толкова организиран човек 😉 Сега младежите не обичат да са много ангажирани 😉 Успех за напред!”

Част от менютата по Зоната, по време на семинара 😉 

РАДОСТ ДИНЕВА – от Сливен

“Искам сърдечно да благодаря на Кати за възможността да бъда част от семинара за балансирано и здравословно хранене. Благодаря на всички от сърце за споделеното време и както едно момиче от семинара сподели ” с някои хора и денонощие ще е малко, за да се насладиш на разговора”. С удоволствие ще чакам следващия семинар за да покажа моя резултат…;)”

Всичко беше страхотно!

ДЕНИЦА ЧИПИЛСКА – от Варна

“Семинарът на Катина се оказа точно това, което очаквах – добра организация, вкусна храна и приятни хора.  Условията в хотела бяха много добри, а град Поморие – спокоен и красив. От демонстрациите и обясненията видях, че не е чак толкова трудно човек да живее постояно в Зоната и да се чувства и изглежда добре, но срещата с хора, които отдавна прилагат Зоната, ми донесе най-големи ползи.  Тръгнах си с отлични впечатления, нови знания  и много нови приятели. БЛагодаря…”

СВЕТЛОМИРА ВЪЗЕЛОВА – Като преродена съм! Заредена с много емоции и прекрасни чувства, които искам да споделя с всички!

“Изключително щастлива съм, че попаднах на този семинар, в точното време и с точно тези хора! Толкова прекрасно преживяване! Получих отговор на много мои въпроси, относно храненето, здравето и такива, на които съм търсила отговори за себе си. Кате, положителния заряд, с който заразяваш всички около себе си е невероятен! Вярвам, че през тези два дни всеки откри и си взе нещо за себе си, което ще пази за дълго в сърцето си! Благодаря ти много 🙂

Продължавай да следваш мечтите си , да помагаш на хората и споделяш тази емоция! Много ти благодаря още веднъж!”

 

ТАТЯНА СЛАВОВА – от Бургас

Благодарна съм , че успях да стана част от това голямо семейство, наречено Зоната! Този семинар ме научи: по един лек и достъпен начин да се справям с така „трудните “ за изчисляване блокове и да приготвям разнообразна и балансирана храна за мен и цялото ми семейство . Научи ме да се вглеждам в повтарящите се модели в живота и да търся начини за тяхното преодоляване. Научи ме , че за да продължа напред трябва да се обърна и да простя на миналото. Благодаря ти Кате, за този шанс, който ми даде!

Част от храните, които приготвяме на демонстрацията – палачинки, сандвичи, манджички, запеканки, салати и други, показваме как по – лесно и бързо да си хапваме балансирана храна 😉 

ДАНИ ВАСИЛЕВА – от Варна

Кате, благословена да си !
За всичко, което правиш за хората, за добротата, искреността и себеотдаването.
Влагаш толкова от себе си!
Семинара беше чудесен, позитивен, зареждащ и много мотивиращ!
Пожелавам много, много успехи занапред!

Тодорка Турманова – Бургас

Кати, благодаря ти за прекрасния семинар! И на всички момичета със които го споделихме! Преживяване, което дълго ще помним! До нови срещи!

СТЕФКА ВЪЛЕВА – От Бургас

“Огромно Благодаря за отдаването и приемането. Според мен семинара беше повече от семинар. Това си беше събиране с Приятели , споделяне, разбиране и много, ама много полезна информация споделена от теб. Благодаря ти Кати!”

Тук част от бандата пийваме винце на Лоби бара и се запознаваме 🙂 На другите снимки бебока с една мацка и аз и последната 2 дами, които се преоткриха, определено се намериха и са имали нужда една от друга 😉 

НАНСИ ЖЕЛЕВА – от Бургас

О, очарована съм мило момиче, най вече от теб! Преди години, четох една книга ‘Исус и есеите’. Там главната героиня беше много млада, а невероятно мъдра…,каквато си и ти..И на семенара, слушайки те, си помислих същото и за теб! Впечатли ме твоята духовност и желанието ти да помагаш. Що се отнася до мен,аз бях запозната със зоновото хранене.Доста изчетох по този въпрос,проблема е обаче,че нямам воля по този въпрос.но след семинара – ще работя в тази насока!

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see products you are looking for.