Втора част от историята на Кристиян на 17 г: от 97кг - 73 кг

Назад

23 October 2020

Помните ли това момче? 

За него 2020 е много успешна и ползотворна година! От безразборно хранене, нехаресване на външността си и чувство за неудовлетворение, той намери баланса! И не както от диетите – да забиваш от едната крайност в другата: от супер стриктно спазване на лишения и глад, после тялото си пожелава всичко, което си му забранявал и му даваш много вредна храна...Това не работи в дългосрочен план, това е изтощение на организма! Диетата не стига, че вреди на желанията ви и ги забива от крайност в крайност и сте сякаш в омагьосан кръг, от който няма излизане, ами и вреди на ЗДРАВЕТО ВИ! 

“Кати, ако искаш вярвай, ядях сладко по цял ден, още се събуждах и исках сладко и така на следващото хранене пак и пак...Сега разбирам, че това желание е идвало, защото храната ми не е била балансирана правилно и колкото повече въглехидрати съм поемал, толкова повече ми се ядяла вредна храна...”

Ето какво се случва, за да промени Криси всичко това…

Майка му, която няма излишни килограми, но е имала проблеми със здравето, решава да се обърне към Зоната и да подобри състоянието си. Тя се записва за предизвикателството през февруари и стартира с рецептите от него. Покрай нея Кристиян решава да опитва от нейните вкусотийки и казва на майка си, че иска да започне Зоната с нея и да обърне сериозно внимание на тялото си. 

“Чувствах се постоянно изморен преди Зоната, а бях на 16-17 години: с главоболие, не можех да се концентрирам, краката много често ме боляха и ми беше отпаднало. Не се харесвах!

И ето, че денят на промяната дойде със Зоната и така Кати, вече всичко ти разказах в предишната история, продължих да си отслабвам, а и вече се храня по свободно, имам си любими храни, някои си приготвям сам, както видя на клипчето ми, на което си правя вкусна палачинка за 1 минута...” 

Ето снимки ПРЕДИ/СЕГА на Криси – от 97 на 73 кг… 

 

 

 

Какво ли е чувството от пухкаво момченце, за по-малко от една година, да се превърнеш в готин възмъжал пич, премахнал товар от цели 24 кг?

Е, той знае какво е чувството, а ние ще гадаем :) 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ПРОМЯНА СЕГА ето тук https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya!

Задачки винаги ще имаме, оправдания винаги ще намираме, както и липса на време за себе си! Вашето здраве и здравето на децата и близките ви е най-важно, бъдете пример и се погрижете за себе си!  

Мечтаното тяло + перфектно здраве, това само Зоната може да го направи!