Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора част отзиви на отслабнали със Зоната през март 2021

Втора част отзиви на отслабнали със Зоната през март 2021

07 April 2021

Katya Damova

Здравейте, прекрасни хора! В зоната съм за първи път! Следях програмата седмица преди предизвикателството! Живея сама от 15г, и хладилника не е бил толкова пълен както сега! Пазарувах само и единствено, ако очаквам децата си, които живеят на 200 км от мен!

Първия ден, в който заредих продуктите за предстоящата седмица ми направи впечатление, че изпадна касова бележка от чантата, която запазих. Така при всяко следващо пазаруване събирах бележките. Не съм финансист, но реших ей така за статистика да пазя всичко от всяка покупка!

Ако някой се интересува мога да дам точни данни, колко е стойността на програмата по закупените продукти! Още не съм ги смятала, но ще го направя на 31 ден!

Сега за постижението-свалени от талията 8см, а килограмите са 4 надолу до миналата седмица, защото нямам кантар да ги хвана в момента! Случайно се претеглих при малката ми дъщеря на 28.02 -92кг и после на същия кантар отчете 88кг. За мен е постижение! Спазвах изцяло дневното меню предложено от страницата! Увеличавах блоковете за деня с блокчетата на Бари Сиърс!!

Усещах лекота и супер настроение! Близките ми все още ме питат “Ти още ли ядеш”, обаче си пролича и в лицето, или поне забелязвам, че стопих “бузките”.

Щастлива съм, че през този месец не съм ползвала бяло брашно, олио и шоколад, без който си мислех, че не мога! Трябваше да наближа 60те, за да разбира правилния начин на готвене!

Обожавам да готвя, но не за себе си, а да децата и внуците си! Сега го правя за себе си и видях това колко ги впечатли и зарадва!

Благодаря, но не за последно на Катина, че се появи в живота ми!!!

Очаквам с нетърпение всяко останало предизвикателство! Разбрах, че освен с водена медитация, се чувствам прекрасно и с “водено” хранене!

БЛАГОДАРЯ!!!

Elina Dimitrova

Здравейте! Включих се в първото си предизвикателство през януари, за месец освен, че се чувствах отлично, щастлива и въодушевена, свалих и 4 кг.

Гледах всеки лайф на Кати и реших да вникна по-надълбоко, най-накрая осъзнах, че не всичко е само в храненето, емоционалните ни състояния ни влияят също толкова много, както и неправилното хранене.

Включих се и в маратона за мотивация през февруари. Домашните там ми дадоха сметка, че проблемът, който имам е много дълбок и таен почти през целия ми живот. Само 10 дни в маратона ме доведоха до така отлаганата стъпка в моя живот. Чувствах се щастлива, от това, че най-накрая успях да отстоя себе си, да се заявя. Но скоро след това се сблъсках с това, че съзнанието ми толкова много време е било подложено на стария ми начин на живот, че сега, тази “свобода” беше неприсъща за него. Започнах вътрешно да страдам по предишното ми аз. Продължавах да се храня по зоната, но спрях да свалям килограми. Осъзнах, че проблемът е много по-дълбок отколкото си мисля, когато се включих и в това предизвикателство с хранене. На моменти ми се искаше да прегрешавам, 99% бях в зоната, но въпреки всичко резултати с килограми нямаше.

Доста задълбах тези дни, над това, как да се справя с това. Знам, че сега е момента! Ако го затворя в някое от чекмеджетата на съзнанието си, ще продължа травма, която може да продължи дори и в живота на децата ми. Затова се включвам и в следващото предизвикателство отвътре навън!

 

Evelina Raycheva

И аз не повярвах, на -8кг, писах на Кати да питам нормално ли е. Отдавах го на това, че чаках само 2 месеца след раждането и започнах режима, но явно че не. Просто е страхотно, неможе да се опише с думи.

Росица Манолова

Здравейте! В Зоната съм от месец март. Четях за Зоната но си мислех: ох пак диети, пак ограничения,пак калории…не е за мен. Но сготвих няколко рецепти и ето ме в Зоната. Харесва ми и зная, че може да ми стане начин на живот и хранене. Чувствам се окрилена, с добро настроение, пълна с енергия, подобри се съня ми, с удоволствие си готвя рецептите и вкусно си хапвам, закуските ми станаха навик. Харесва ми голямото разнообразие и многото плодове и зеленчуци, няма ограничения само балансиране. Научих колко неправилно съм съчетавала храната. Като изгледах клиповете и прочетох книгата на Кати, разбрах че не е трудно и сложно да следвам блоковете и съчетанията. Благодаря ти, Слънчева и Благородна Катина Радева за зареждащите видеа, лайфове, за книгата и рецептите! Срещата с теб и тези прекрасни и мили хора от групата е най-хубавото през този месец. Наслаждавам се на всеки ден от това предизвикателство и имам търпението и желанието да дочакам и следващи резултати! Удоволствието е мое да съм с Кати и всички вас Слънчеви и Прекрасни !

Iv Chiflishka

Здравейте момичета! Това предизвикателство провокира в мен много въпроси. В началото за мен Зоната беше някаква „схема“ и толкова сложно начинание, че само като чуех Блок и Блокирах. Сега храненето ми е най-лесното нещо в това предизвикателство. Правя си чинийки лесно, не съм в паника вече, когато нещо от менюто липсва. Пренаредих хладилника, така че където и да посегна да хвана нещо зоново. Шкафът със запаси също е пременен. Осъзнах колко пари съм хвърляла за храни, които ме карат да изглеждам Зле. Сега давам по-малко, имам си най-накрая списък с необходимите, ама наистина необходимите, продукти и изпитвам едно удовлетворение, че всичко си изяждам и не хвърлям. А и накрая и изглеждам и се чувствам прекрасно. Днес се претеглих, започнах на 1ви март 87кг Сега съм 81кг.

Ако трябва да съм честна, не ме вълнуват вече и килограмите. Днес се претеглих за отчета тук. Промените, които започнаха при мен, тръгнаха от хладилника, но поеха дълъг път и сега започвам да си преподреждам мислите, нагласите, Предупрежденията…

Благодаря Кати, че си с нас! Това, което правиш ще промени много животи към по-добро. Освен жените тук които ще бъдат по-щастливи, това ще се пренесе и в семействата и приятелите им. И така ще се предава и нататък.

Desislava Sandova

Здравейте дами! Аз съм за първи път в това предизвикателство и мога да кажа, че съм силно очарована! Надмина очакванията ми! От доста време следя публикациите на Кати и все нещо не ми достигаше, за да се включа по-рано. Ако гледам свалените килограмите не са много, само 2, но за сметка на това енергията, която имам и усещането за ситост през целия ден са страхотни. Давам си сметка, че преди най-вероятно съм вдигала и кръвна захар след хранене, защото постоянно се чувствах уморена, недоспала и без грам сила. В това предизвикателство се научих и на нещо много важно, а именно да не се самообвинявам при някое “ прегрешение“, а смело да си продължавам към целта, въпреки него! Това са безценни уроци и съм безкрайно благодарна на Катина за всичко, което прави, за да ни мотивира и приведе през този не лесен път на промяна за всеки от нас.

Мария Арабдажиева

В Зоната съм от 1 год. и свалих доста около 13 кг. и около 16,18 см. от талия, ханш и гр.об. Всяко начало е трудно но като свикнеш няма проблем. Това хранене вече ми е любимо, с чудесни вкусове, с голямо разнообразие от различна и вкусна храна. Мога да кажа само едно, че тук, в Зоната, е прекрасно и се научих да се храня по добре. Видях,че преди съм правила доста грешки, относно храненето, но сега всичко е наред и балансирано. Доволна съм, че си подобрих и здравословно и част от лекарствата, които приемах са вече забравени. Пожелавам на повече хора да се докоснат до вълшебната зона. Това е най истинската храна, която съм опитвала до сега. Най-доброто поведение на моя живот и здраве. Благодаря от сърце на Кати и нейния екип, на прекрасните групи и на още по прекрасните хора в тях и на приятелствата, които остават завинаги след тези групи. Продължаваме с усмивка и желание напред, а на всички, които сега се включват много успехи и не се отказвайте!

Yulia Radeva

Здравейте, аз съм в Зоната и Кати вече година и 2 месеца! Това е най- хубавото нещо което съм правила за себе си! Не искам да се повтарям, но свалените килограми са само бонус. Няма нищо по-хубаво от това да се будиш пълен с енергия, да не те болят ставите (предвид възраста ми) всички резултати от кръвните изследвания да са ти в норма, хората около теб да ти казват, че изглеждаш страхотно и си се подмладила. Участието в тези групи е супер мотивиращо, груповата енергия е незаменима! Всеки който се е докоснал до това ще го потвърди. Още веднъж искам да благодаря на Кати и на всички момичета и момчета разбира се за това изживяване.

Marcha Toneva

Привет и от мен! За мен приключва още един етап от моята, мога да кажа, положителна промяна! Това е осмо поред предизвикателство! За първи път се включих миналата година април, след като бях чела в страницата на Кати и в нейния сайт истории на хора,  които не само са отслабнали, но и здравословното състояние им се е подобрило! И така за една година вече шест предизвикателства свързани с храната и две свързани с психологично осъзнаване и себепознание!

Някой може да попита: ,,Нужно ли е да се премине през толкова предизвикателство?“ Отговарям веднага – ДА! Защото в началото като дете, което тръгва за първи път на училище и започва да се учи, така и аз с всяко следващо се учих и продължавам да се уча на баланса и доброто съчетаване на храната!

Моята равносметка за изминалата година в Зоната е подобрено здраве – преборване с Хашимото/ не напълно, но с доста добри резултати постигнати без прием на лекарства /енергия и подобрен сън! Свалени 12кг /от 70 на 58/ и вече три месеца и то зимни ги поддържам! Много см. по малко с един/два размера дрехи!

Няма да се уморя да благодаря на Кати за нейния хъс, отдаденост,помощ и насоки!

Eli Kartalova

Здравейте! От мартенското предизвикателство съм. Отчетът е свалени 3 кг и 10 см в талията, спокойна и пълна с енергия. Майка ми се храни също в зоната на 70 год и тя е – 3 кг с Хашимото и хипертония. Продължаваме в Зоната. Благодаря ви много!

Галя Касабова

Здравейте. Започнах зоната през февруарското предизвикателство. Тогава си мислих,че ще е във връзка с храненето, но всъщност се оказах на „правилното предизвикателство“.  Това ми е второто заради което всъщност се записах по късно. За зоната знаех още преди години, но в моят ум тези блокове бяха нещо което не съумях да схвана. Сега бих казала, че блоковете и тегленето на храната хич не е сложно. Кати се е постарала да опрости таблицата и всичко да ни поднесе в опростен вариант за да ни е лесно. Благодаря и от сърце. Макар да съм човек, който знае как да се анализира и да се поглежда от страни научих много неща от февруарското предизвикателство. Открих неща за себе си, за който и не бях подозирала. Към днешна дата съм по лека с 6 кг (това е за месец и половина като се има в предвид,ч е повече се хранех в червената зона), но не това е най-важното за мен. Най-важното е, че се чувствам енергична и заредена с енергия. Коляното вече почти не ме боли. Благодарна съм на Господ, че ми откри Кати и че се уча как да обичам себе си и как да се храня здравословно. Благодаря на Кати и успех на всички с промяната както отвътре,така и отвън.

Rosi Todorova

Здравейте! За първи път влизам в Зоната и честно казано, неочаквах толкова бърз резултат. За месец свалих 4кг, чувствам се като перце, който ме види от близки и познати ми прави комплименти, че много съм отслабнала. Колкото и да благодаря на Кати и екипът и ще е малко. Хора, ако обичате СЕБЕ СИ и искате да сте здрави, позитивни и с чисти мисли, съветвам ви да влезете в Зоната. Чувствам се прекрасно! Много БЛАГОДАРЯ, на всеки който има заслуги в Зоната, нека бъде жив и здрав. Не се отказвайте докажете на себе си, че сте силни пред всяка една изкусителна храна, защото само тогава ще успеете да получите хармония в живота. Аз успях и вие можете, ако го искате достатъчно силно. Катина, ОБИЧАМ ТЕ!

Anita Simeonova

Хайде и аз да си кажа. Аз съм от тия, дето цял живот са на диети и накрая стигат до извода – хем гладни, хем дебели. И от тия другите, стриктните… дето са като войници, правят всичко до вманиачаване… Че като им писне… И аз като повечето от вас, с ужас четях за тия блокове и си казвах, че не е за мен/ вече съм минавала през няколко тура диети с теглене и мерене и направо изтръпвах, че пак ще ми се наложи/ Е, ето ме вече месец. Има резултат, но най-привлекателното от всичко е свободата – можеш да ядеш по зоната, но ако кривнеш – не е трагедия. И психологически знаеш, че няма забранено, има вкусна храна, в няколко хранения. Благодаря на Кати, за огромния труд и търпение, благословена да си!

Kremena Vasileva

Здавейте, момичета! Здравей, Кати! Благодаря, че съм в групата! Със Зоната се намерихме случайно, както и с Кати, но в подходящия момент. На 46 години съм и вече навлизам в онази възраст, за която всички казват,че трудно се отслабва, че е почти невъзможно. Да,  ама Не! Когато се храниш по този начин, няма начин да не отслабнеш и да задържиш теглото си. В началото ми беше много трудно, но с рецептите от сайта и лайфовете на Кати някак си успях. До сега съм свалила 13кг от теглото си, а с предизвикателствата успявам да задържам и намалям още кг. и сантиметри. Какво научих: да се храня редовно и начесто с вкусна храна, което за мен беше новост т.е. хранех се 1 или 2 пъти дневно и определено нездравословно. Вкусът ми за сладко се промени и да вече не ми харесва толкова. Нямам нужда от него! И когато го споделя с други хора ме обявяват за „луда“. „Как така не ядеш сладко?“Ами да луда съм, луда съм по Зоната! Храня се с вкусна храна, имам енергия през целия ден, чувствам се добре, а най-хубавото е, че много от нещата, които приготвям се харесват и на семейството ми! И така с постоянство, търпение и помощта на Кати и всички в групата успявам! Успяваме заедно! Още веднъж БЛАГОДАРЯ на Кати и на всички вас за мотивацията, за вдъхновението, за усмивките Благодаря! И продължаваме, нали?

Parvoleta Krasteva

Здравейте! Благодаря на всички от групата, на Кати и всички които работят с нея и най-вече на себе си. Аз съм в Зоната от Август и съм много доволна физически и психически ми се отразява много добре. За всеки който е на кръстопът дали да се запише или не, съвета ми е да не се чуди много а просто да го направи. До много скоро!

От тук може да закупите книгата ми с много споделени истории на хора, които се хранят по Зоната, със съвети за започване, с много предварителна подготовка и разбираема информация 🙂

Мечтаното тяло + перфектно здраве, без лишения и глад, това само Зоната може да го направи!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.