Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора част отзиви от предизвикателството по ЗОНАТА юли 2022

Втора част отзиви от предизвикателството по ЗОНАТА юли 2022

YordankaKarageorgieva

Здравейте, за тези 21 дни в Зоната мога да кажа няколко неща, които при мен имат осезаема разлика:

Първо и най-важно – вече храната не ми е враг. Не се чувствам виновна или депресирана ако сбъркам, просто отчитам грешката и продължавам напред без обвинения и с много ентусиазъм;

Второ – чувствам се по-щастлива, по-уравновесена, в мир със себе си и по-спокойна. Сънят ми също се подобри;

Трето – справям се по-добре със стреса, а при мен е много.Сега по отношение на физиката – 5 кг надолу, без грам усилие (в смисъл на ограничения). Не съм се мерила, но виждам че сутрин се будя и лицето ми не е отекло, очите ми не са подути, стомахът ми е редовен, виждам че съм се „поприбрала“ – сякаш и в тяло съм по-малко подута.

За 3 седмици мисля, че резултатите са страхотни и най-хубавото е, че въпреки че предизвикателството е към края си аз вътрешно имам желанието и убеждението, да продължа и че това е моят начин не само на хранене, но вече и на мислене.

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

PoliDimitrova

Добро утро група!

Свалени -4кг,

бедра -4см,

талия -8см

Ръце -2см,

но това не е най -важното! Важното е да сме здрави и да се храним с качествена храна! Определено смятам да продължа да се храня по зоната и ще чакам следващото предизвикателство! БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП ЗА ВСИЧКО!

Хюлия Мехмед

Здравейте!

Имам детенце на 4 години и половина. След раждането бързо свалих 20-те качени по време на бременността, но преди 3 години и половина отключих второто си хронично заболяване и от тогава ям предимно вредна и нездравословна храна. Цял живот бях изключително слаба и изведнъж (след голямото тъпчене) напълнях 15 кг. Събуждах се с висока кръвна захар, но въпреки това отново прекалявах с въглехидратите.

Един ден случайно ми излезе рекламата на страницата на Кати. Приех го за знак от Господ (въпреки, че не съм от най-вярващите), не бях и търсила нищо подобно, за да ми излизат такъв тип страници. Беше в края на юни и имах ден-два до края на записването и плащането. Без да се поколебая платих и страшно се вълнувах. Предисторията я разказах, сега е време да разкажа за постигнатите резултати. Можете да погледнете снимките, които качих. Аз самата съм в шок и се питам: Как е възможно да съм отслабнала толкова за 21 дни? Ограничавах се. Порциите ми бяха по-малки от преди, но когато ми се хапваше сладко си хапвах няколко парченца шоколад.

В упражненията не бях редовна, а тялото ми въпреки мен самата постигна това? Сантиметрите, които заминаха от корема ми са много повече от свалените килограми и ми възниква втори въпрос: Как съм допуснала да стигна до тук? Било е толкова лесно!

Третата снимка (дясната) е моята гордост – сутрешната ми кръвна захар на гладно – мисля, че тази снимка говори най-добре за постигнатите ми резултати. Вчера се събудих с кр.захар 4.8, но забравих да снимам. Преди 21 дни се събуждах с 10 единици повече. Представяте ли си- само за 21 дни да сваля толкова много кръвната си захар и нуждите от инсулин. Това е невероятно постижение!

Инвестирах в здравето си, а то е безценно!

Преди 21 дни слушах Кати как казва, че вкусът на човек се променя. Абсолютно е права. Скоро ядох сладолед и ми се стори адски сладък, не ми беше никак вкусен. Вече предпочитам да хапна един плод, а преди задължително след вечеря изяждах по един сладолед. Благодаря ти, Кати! Благодаря и на целия екип! Ще ви бъда благодарна цял живот!

Петя Радославова

Здравейте!

Имам 3 деца и най-вече заради тях се интересувах от здравословни рецепти. На мен ми е първото предизвикателство, въпреки че прегреших последните дни аз имам страхотни резултати, спокойна съм че отслабването не е вече за мен нещо което да свързвам с глад и лишения, по друг начин гледам както на плодовете и зеленчуците така и на средната храна,опитвам от всички но направих първите всекидневната ми храна, чувството е супер да се храним и да отслабваме! От края на май почнах на око до сега паднаха 5 кг и продължавам въпреки че не държа да отслабвам още с просто да се храня здравословно и да задържа резултатите! Бъдете здрави!

IlonkaPeneva

Здравейте! Свалих около 4кг с хранене „на око“. Доволна съм, чувствам се добре (корема вече не ми се подува), научих се да се храня балансирано, но най-важното за мен е, че Кати успя да ме промени психологически. БЛАГОДАРЯ от сърце на нея и нейния екип, на всички от групата, с които си споделяхме чинийките и на моите приятелки, които ме откриха тук и ме подкрепиха още в самото начало! Бъдете здрави, хранете правилно тялото и душата си!

MariaUzunova

Здравейте! Много се радвам, че се реших да се включа в това предизвикателство. За тези 21 дни аз промених на цяло режима ми на хранене, защото от много години се храня само вечер. Сега се чувствам прекрасно и хапвам без вина, че ще кача килограми. За периода в зоната съм свалила 4кг в коремната област видими резултати на огледалото. Не съм мерила с метър см. Мога да кажа, че почти през цялото време мерих порциите на око така ми беше по лесно без да прекалява. Благодаря на Кати и целия екип, бяхте страхотни! Продължавам напред.

Галина Георгиева

Здравейте прекрасни!

За предизвикателството на Катина научих от приятелка KatyaKostadinova.

Толкова сложно ми се видя,че просто казах …не е за мен.

Сега вече след 21-вия ден мога да кажа това ще е моя начин на хранене занапред.

Важното за мен беше да се преборя по скоро с всички негативини мисли в моята глава…просто съм си такава и това е…няма спасение…гладна и дебела.

Другата моя мотивация беше публикация на жена с проблем на щитовидната жлеза.

Аз съм оперирана и определено не се чувствах добре.

След свалените 4 кг, но това е началото… се чувствам лека,без подувания и отоци по тялото.Не се изморявам както преди.

Щастлива съм,че попаднах тук при вас…показахте ми колко воля и упоритост е имало в мен.Мотивирахте ме да помисля най-напред за себе си преди всичко и всички.

БЛАГОДАРЯ!

Катина Радева….не спирай да раздаваш надежда и вяра на всички нас.Прекрасна си.

Ивелина Йорданова Кръстева и DanielaStancheva, вие бяхте и продължавате да сте моето напред….благодаря момичета.

Михаела Георгиева

Здравейте, мили хора. За тези 21 дни напълно разбрах зоната. Толкова е вкусно.  За всеки, който се чуди дали да се включи, задължително го направете, няма да съжалявате. Аз много се притеснявах от това предизвикателство (за първи път ми е) дали ще се справя. Няма нищо страшно. Даже е много хубаво (запознаваш се с нови хора и научаваш много нови неща и рецепти).

IvaGarkova

Здравейте. Както писах и снощи, тази група много ще ми липсва. Толкова свикнах да си снимам чинийките си и да гледам снимките на другите участници, че вероятно ще чувствам някаква празнина. Радвам се, че се включих в групата, направих го съвсем импулсивно – буквално за минута реших да се присъединя. Бях чувала за Зоната, но винаги ми се е струвала адски сложна и не съм се интересувала в детайли. Покрай колежките разбрах за групата и веднага реших и аз да стана част от нея. Още на втория ден реших, че това е моят начин на хранене. Водя много динамичен и стресов живот – и в работата, и вкъщи. Имам 2 деца, които вече са не са малки, едното е тийнейджър и предизвикателствата с него никак не са малко, както и ядовете. Преди бях слаба и се харесвах, но през последните няколко месеца качих рязко килограми, пуснах изследвания и се оказа, че стресът ме е сдобил с Хашимото. Няма и месец откакто съм в Зоната и вече съм минус 2 кг., а ям на всеки 3 часа и то изобщо не се стремя да съм само в зелената зона. Чувствам се много добре, въпреки че, признавам, готвенето ми идва в повече понякога. Но в крайна сметка, хубавите неща изискват усилие, а с тях винаги е по-сладко. Научих се да слушам тялото си, да не ми е гузно, че ям толкова често или че точно на това ядене не съм на 100% в Зоната. Забелязвам, че съм станала малко по-непукист и относно нещата и хората, които обикновено ме ядосват и дразнят. Стремя се да приемам нещата по-философски и да не си ги слагам на сърце. Дано устискам и занапред, със сигурност имам още много да работя по възприятията и мислите си. Благодаря на Кати и на целия й екип за всичко, което правят. Нямам търпение и за уебинара, и за следващото предизвикателство, в което, живот и здраве, мисля да се включа. Успех на всички и до нови срещи

Галя Банковска

Добро утро! Започнах това предизвикателство, мотивирана от историите преди и след и от това, че този режим те кара да се чувстваш прероден. Свалих 4 кг и по 3 см от обиколките. Решена съм да продължа и препоръчвам на всички, които все още се чудят, да не губят време и да променят начина си на хранене, и сами ще се убедят в ползите от Зоната.Очаквам и другите предизвикателства. Хубаво лято на всички!

MilenaTsoneva

Добро утро и от мен. Много съм щастлива, че се включих в това предизвикателство. Преди започването си мислех, че няма да успея да се справя. Допреди да се включа в предизвикателството въобще не закусвах, директно обядвах и после вечерях. Смятах, че тези 5 хранения на ден ще са ми много, но се чувствам идеално сега. В началото като, че ли повечко време си откарвах в кухнята, но към днешна дата виждам, че успявам все по-бързо да си приготвям и сглобявам чинийките. От 1 юли до днес – свалени 4 кг, чувствам се добре и тонизирана, сънят ми се подобри (преди се будех по няколко пъти през нощта, сега най-много един път да се събудя). Ще се включа и в септемврийското предизвикателство! Успех на всички и до скоро.

Златка Димова

Здравейте. Това беше първото предизвикателство, в което се включвам. Свалени 3кг и съм много доволна, без никакъв глад. Освен това намали кафетата на максимум 2(а пиех по 7-8,дори и след вечеря) Но за мен най-важната е психологическата нагласа и начина по който се чувствам-летяща. Благодаря за чинийките, благодаря за споделени те истории, благодаря на Кати и мисля че имам още дълъг път вътре към себе си, който осъзнато отлагам, но с малки крачки…… Ще.

Благодаря за всичко.

Бъдете благословени!

МариянаАнгелова

Добро утро! Равносметката за мен е, че ми дадохте стимул да обърна внимание на връзката със себе си, да си обръщам внимание, да се обичам. Участието ми в тази група се случва паралелно с работа с психолог по същата тема. „Прогледнах“ за психологическите стопери, които ми пречат да отслабвам. Предстои работа по тях. Започнах да се храня по Зоната и безглутеново 2 седмици преди да стартира тази група. Създадох си навик да организирам пазаруването, готвенето, храненето зоново. Свалих 4 кг, обиколките ми намаляха, храня се по 5 пъти на ден. Лимфедема на левия крак изчезна, отоците по лицето и крайниците ги няма, кожата на лицето ми е сияйна. Пренаредих гардероба си и подарих дрехи, които вече са ми широки, купих си нови и ЦВЕТНИ! Имам много повече енергия, свършвам повече задачи вкъщи, либидото ми, паднало жертва на Хашимотото и хранителните органичения, се върна. Споделянията ви в групата ми помага, тъй като срещам в тях самата себе си и своите битки. Благодаря на Катина и момичетата в групата за това, което вършат!

От ТУК може да закупите, новата ми книга с вкусни, доказани рецепти в Зоната:

Бърз прегледДобави в любими

Какво да ям, за да отслабна?

35.00лв.

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.