Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Блог

Втора част отзиви от преминали участници в предизвикателството ни през СЕПТЕМВРИ

Втора част отзиви от преминали участници в предизвикателството ни през СЕПТЕМВРИ

29 September 2021

Теодора Андреева

Здравейте и от мен! Много се радвам, че се включих в това предизвикателство. Научих се да планирам храната си, да се справям с емоционалното хранене и да се хващам кога искам да грабна сладкото, защото някой ме е изнервил.  Научих се да се храня здравословно и да ми е вкусно. Почти не съм спазвала менюто по дни. Правех си нещата, които ми харесват и това беше много важно за мен, за да не ям нещо на сила. Чувствам се много по-лека и енергична. Забелязвам, че след хранене не ми се спи и мога след като обядвам да продължа да работя.

Резултати: – 3 кг

Понеже си изгубих мерките от 1вия ден, след седмица някъде се измерих отново.

-2 см от бедрата;

-3 см от талията;

-5 см корема и 1см от дупето

Видях се с 2 познати и те ми казаха, че в корема съм се свила видимо и бях много щастлива.

Благодаря на Кати и на всички в групата за енергията, мотивацията и силата.  Аз ще продължа да се храня по този начин. Надявам се тялото да ми се отблагодари за това!

Mari Mari

Това е нов начин на живот за мен! Мечтаех за него отдавна и все не можех да се само-издърпам за косата от блатото като Барон Мюнхаузен. Но с Кати успях! При все че започнах на втората седмица, чак тогава се помотавах и си направих труда да видя клипчетата. Изключително полезни! Просто всичко става ясно с много прости и земни обяснения. Бях опитвала Зоната преди по книгата на Бари Сиърс и ми беше трудничко и не успявах да удържа с постоянство, да си измислям и правя рецепти. Тук това ме спаси – готовите менюта и вашите снимки – набързо осъзнах, кое как се разпределя и с мерене и на око и посвикнах. Приспособих се и най-накрая почнах да използвам уредите вкъщи – блендера, грил тигана, гювечето за новите ми нужди. Смъкнах вече 5кг! Включих и плуване. Спрях да съм нонстоп зверски гладна и лоша като съм гладна… аз бях с такъв глад, да. Рязко ставаше и ставах страшна за околните. А сега вече нямам тоя зверски глад. Осъзнах, че ям в пъти по-малко. Преди съм яла до преяждане на всяко ядене, докато ми стане тежко. А сега съм нонстоп лека фаза. И е съвсем различно усещането. Гледам и да се движа по 1 час всеки ден, пък било дори просто разходка. Запалих и семейството поне от време на време хапват зоново. Интересно им е. Купих си книгата на Кати – много добре обяснено всичко, сега я чета! Благодаря, всъщност това смилане на информацията от Кати е великолепно и прави иначе трудно понятната Зона лесна за хората! Също си записвах снимките на хората от дните с чинийките в папки закуска 1б, закуска 2б, обяд, вечеря и т.н. в папки и вместо име на файла слагах рецептата. Така ми е лесно, като се чудя какво да си забъркам, само отварям, разглеждам и воала – зоновата чинийка е пред мен! Аз също се занимавам с промяна на хората и зная колко много не е лесно това и колко време иска. Успех на всички!

Katya Kadieva

Здравейте, Зонички. Искам и аз да изкажа благодарност на Кати , че ме включи в последния момент, да бъда част от това предизвикателство. Много съм доволна от факта, че за първи път в живота ми, мислих какво ще хапвам аз днес а не останалите покрай мен. Може да звуча като егоист, но цял живот приготвям храна, която не е любима на мен а на останалите. Доволна съм още и от резултатите. Свалих 7 кг. и по 5 см. от талия и бедро и 3 от ръка. Мисля че намерих моето хранене, което няма да усещам като режим и задължение, защото ми беше много вкусно и лесно да си приготвям. Колкото до психологическата част много ще трябва да се работи, както каза Кати храненето е най лесно. Нямам търпение до следващото предизвикателство, на което ще се включа с по малко килограми. Беше удоволствие за мен да бъда част от всички вас желаещи промяна. До нови срещи!

Росица Вътева

Здравейте момичета и от мен, следвах Кати от няколко години но не можех да повярвам че може да се храним на 3-4ч и да се отслабва. От няколко години съм на диети(глад, лишения) и йо-йо ефект. Щастлива съм, че дадох шанс на Зоната и Кати. От август се храня само на око и свалих 5кг.,а сега в предизвикателството за 21 дни-2кг. и 2-3см. от обикновените. Благодаря на всички в групата за положителната енергия, Благодаря на Кати за психологическите лайфчета, Благодаря на Валето за страхотната мотивация, и на целия екип! Желая на всички много здраве, обичайте се, преоткривайте се, и бъдете много обичани.

Viktoriq Ivanova

Здравейте. Това, което мога да кажа за тези 21 дни, като обобщение е, че ми харесва така да се храня и дори да съм навън се замислям вече, кое с какво да комбинирам, за да е зоново храненето ми  като кг не мога да кажа- не съм се мерила, но в събота от любопитство само си измерих талия, ханш и гръдна обиколка – бях с 2см на долу.  В началото, както Кати казва е стресиращо с тези блокове, но гледайки клипа с обясненията – какво е блок и как се комбинират Протеини, Въглехидрати и Мазнини – ами не е сложно, стига да се съсредоточиш още в началото да схванеш логиката. Аз не се хранех по менютата за групата ни, а импровизирах и за съжаление не успявах много да тренирам, но за напред и това ще коригирам в ежедневието ми. Много се радвам, че бях част от тази група – за хубавите думи, за мотивацията и подкрепата – страхотни сте. Продължавам смело напред към по-здравословен начин на живот.

Бъдете здрави и не се отказвайте, ние направихме първата по-трудна крачка към нещо хубаво.

Емилия Асенова

Благодаря сърдечно за мотивацията, чувствам се страхотно макар че на моменти не бях стриктна! Като килограми съм -4 и по 2см от талия и ханш. Продължавам.

Юлия Тодорова

Привет и от мен! Благодаря на Кати, Валя и целият екип за всичко, което направиха за нас! Търсех начин да се храня здравословно и го открих. Ще го спазвам, защото така се чувствам добре. Засега нямам свалени килограми и сантиметри, но знам, че на организма ми му трябва малко повече време и това ще се случи. Ще участвам и в следващото предизвикателство и тогава ще се похваля! Още веднъж благодаря!

Мария Славкова

Здравейте и от мен, прекрасна група. Признавам си, че не бях най-редовна и стриктна през тези 21 дни, защото въпреки крехките си 26 години аз ЦЯЛ ЖИВОТ се храня ужасно нездравословно, пристрастена към всякакви вредни храни и все още не мога да ги откажа напълно, но се боря със себе си наистина. Нямам наднормено тегло, освен 3-4 излишни килограма може би, но имах ужасно подуване и зверска умора, последните няколко години особено. Сега всичко това изчезна напълно, само за няколко седмици. Не ми се доспива след като обядвам в офиса, вечер ми е доста по-леко. Отварям хладилника и си избирам продукти от таблицата, играя си с чинийката и ям всичко. Благодаря на Кати, че ми показа пътят към здравето!

Deni Mishkova

Здравейте! Аз съм за втори път в предизвикателството.

Започнах, с голямо недоверие казвах си, как ще ям толкова много и ще отслабна?

Дори писах на Кати и зададох същият въпрос.

Но се оказа че е възможно. Всичко се променя в мен, не само визията ми, но и мисленето, настроението енергията е просто на макс.

Благодаря, на целия екип за подкрепата!

Всеки който иска промяна, нека започне зоната, няма да съжалява!

Благодаря ви.

Anelia Bochukova

Здравейте, благодарна съм на Кати за възможността да бъда част от това предизвикателство. Благодаря на всички вас за споделения опит и резултати, които дават страхотен стимул и мотивация да повярваме, че Зоната е най-подходящия и здравословен начин да възстановим и поддържаме тялото си в баланс и добра форма, да бъдем здрави и енергични. Благодарение на Кати и готовите менюта успях лесно свикна и сама да започна да комбинирам блоковете, което ми изглеждаше прекалено сложно и досадно преди години, когато за пръв път се запознах със зоната. Бях стриктна по менюто първата седмица и след това започнах да си правя комбинации, които вече лесно можех да сглобя, като следвах примера от готовите менюта. За тези 21 дни отслабнах с 3-4 кг и много сантиметри. От всички хранителни режими, които съм пробвала, определено Зоната е най-здравословния и най-подходящ начин на хранене за поддържане на нормално тегло и добро здраве. Пожелавам на всички да продължат да поддържат баланса в тялото и душата си. Бъдете здрави и щастливи!

Gabriella Krasimirova Atanasova

Благодаря Кати, благодаря ти за помощта. Благодаря ти, че ни помагаш да се променяме. До преди не можех без сладко, а сега ако не пия смути ще се побъркам. Имам свалени 5кг за мен са постижение, но продължавам. Кати уникална си помагай винаги на хората.

Violeta Zlateva

Здравейте прекрасна група!  За пръв път съм в зоната. Продължавам напред, минус 6 кг за тези 20 дни, които минаха неусетно. Аз съм с Хашимото от 5 години. Чувствам се прекрасно. Благодаря ти Кати!

Nevena Drumeva

Здравейте. За първи месец съм в Зоната. Резултата е много енергия, която преди това нямах, и -1 кг (като имате предвид че аз съм от слабите и целта ми са 4-5 кг максимум). Но по голяма разлика се усеща в дрехите, като че ли съм си намалила обиколката на тялото. Успех на всички!

Galina Zemqrska

Здравейте и от мен! Благодаря на Кати и на целия екип! В средата на юли си купих книгата на Кати и започнах да се мотивирам и частично да следвам нейното хранене. После реших да се включа в Септемврийското предизвикателство и резултатите са налице въпреки, че не съм от най-стриктните. Започнах 85кг сега съм 78кг. Благодаря от сърце!

Даниела Йосифова

Здравейте на всички! Започнах това предизвикателство не толкова заради килограмите, а заради другият момент, а именно психологическият. Това да искаш да се промениш и да направиш нещо за себе си, да се отърсиш от грижите по другите, от ежедневието, от рутината. Да се отвориш към света, а не само битовизъм и еднообразие. Признавам първите 3-4 дни беше много трудно, пълен хаос , объркваш се, мислиш дали ще се справя с всичко, боли те малко главата и т.н., но само малко усилие и воля трябват, за да се пребориш и след това си казваш толкова лесно е било, а изглеждаше така изтощително и объркващо. Само след една седмица влизаш в ритъм и започваш да се чувстваш по-добре, да сваляш килограми и сантиметри. И най-хубавото тук е споделянето на чинийките, те ти дават стимул. След като другите могат и аз ще се справя, това е като малко състезание, на което се опитваш да спечелиш и продължиш и през утрешния ден! Аз свалих 2 кг и 2 см от ханша си! И най -важното научих се да приготвям по-здравословна храна за децата си ,дори да не съм толкова стриктна с грамажите .Хубаво е ,наистина е хубаво в Зоната! Заслужава си! Когато видиш крайният резултат се усмихваш и се чувстваш удовлетворен. Благодарна съм ,че се включих в тази група! Успех на всички!

Rosica Stankova

Здравейте, за зоната знаех от 1 година , но все отлагах. Реших да участвам в септемврийското предизвикателство и не съжалявам. Смело мога да кажа ,че се чувствам спокойна и пълна с енергия. И ще продължа да се храня по този начин. Благодаря ти, Кати!

Neli Pashalanova

Кате, Вале, Искра и Креми! БЛАГОДАРЯ сърдечно за търпението!

За дните, миговете, за увереността, с която ме дарихте 21 дни изминаха ,като един миг! Разделих се с 4кг. Сдобих се с нови Приятели, научих много за Зоната… не знаех колко вкусни и различни храни има… оооо колко много храна. Вкусно и отслабващо не съм си и представяла – сита съм, доволна, щастлива, мотивирана и балансирана. Продължавам напред.

Край с това цял живот гладна и дебела.

Благодаря за всичко!

Borjana Nytrova

Много съм доволна, че се включих в това предизвикателство – в групата, заедно с всички вас се чувствах по-сигурна, страшно много ме мотивираха видеата с хората, хранещи се по зоната по-дълго време (не един-два, а десетки подобрили здравето си и отслабнали 20 и повече кг – просто невероятно, друго си е да видиш реални случаи от живота). Видях че не е никак сложно да си сглобя чинийката или да си сготвя балансирано. И най-важното – само за 3 седмици (дори още на втората) видях резултат – болките в краката, които ме тормозят от около 2 години, значително намаляха. Имам проблеми с вените и докторите ми препоръчват операция или стягащи чорапи. Първото не го искам, второто е трудно и неприятно, особено лятно време. А когато се храня балансирано, болките почти изчезнаха. Освен това, днес след претегляне видях че съм с 4.5 кг по-лека и с 4 см по-малко в талията  – щастлива съм и естествено ще продължа да се храня все така. Огромни благодарности на Кати, Валя и на всички в групата!!!

мария читакoва

Здравейте и от мен!  За Зоната научих съвсем скоро и не се поколебах да участвам в подобно предизвикателство след като разгледах сайта на Кати!

Отначало бях скептична, защото винаги съм се борила с кг и не очаквах чудеса. Но, чудото за мен се случи доста бързо. За мен беше много приятно да хапвам вкусно и да се разделя с едни паразитни 3 кг и с по 2 см от талия, ханш и бедро. Признавам  от време на време излизах от ЗОНАТА.

Искам да благодаря на всички, защото всички тук ме мотивирахте постоянно да не се откажа.

Вие ме научихте, че съм важна и заслужавам специалното време, което винаги не намирах за себе си.

Кати, Вале и другите страхотни дами..

БЛАГОДАРЯ!

АЗ ИЗБРАХ ДА ПРОДЪЛЖА ДА СЕ ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ.

Елеонора Костадинова

Здравейте, Зонови момичета! Искам и аз да кажа с две думи, че се чувствам много добре от както съм в Зоната. Чувствам се променена от вътре и се надявам, че и от вън ще има промяна скоро време. За сега само 3.5 кг., но и това е добър резултат за мен. Благодаря най-вече на Кати и Валя! Надявам се да се видим отново в някое от предизвикателствата и успех на всички Зонови момичета!

Ако и ти търсиш своята промяна, с много съмишленици, мотивация и позитивна атмосфера, можеш да се запишеш на предстоящото ни предизвикателство през НОЕМВРИ!

Как да го направиш и какво представлява, можеш да разбереш, като последваш линка: https://www.kakvodaqm.bg/predstoyashchi-sbitiya

Сложи началото на една по-добра твоя версия!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.