Необходими продукти:
Голямо парче варена или печена тиква /300 г/
7 – 8 с.л. мека, кремообразна извара /168 г/
6 ореха
стевия и ванилия на вкус
Начин на приготвяне:
От вече сварената или изпечена тиква и изварата правим хомогенна смес. Сипваме в 3 чашки по равно и на всяка добавяме по 2 натрошени ореха. Това е :*
Aко все още обичате повече сладичко, намалете тиквата на 200 г и сложете 12 г мед. Ще стане по-сладко 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Нашето кремче е за три блока потеини /изварата/, въглехидрати /тиквата/ и мазнини от орехите, завишени заради нискомаслената извара.
Как можете да си го хапвате:
В една от нашите чашки има 1БПВМ. Две са за малко хранене или пък една /колкото ви се хапва/, а и трите чашки са за голямо хранене.
Снимки и рецепта от Ваня Делякова, благодарим. От нас да ни е вкусно:* :* :*