Необходими продукти:
1 буркан лешников тахан /300 г е най – често/
1, 2 с.л. кленов сироп / може мед, може и по – малко/
1,2 с.л. натурално какао /според вкуса колко какао обичате/
Начин на приготвяне:
Просто смесвате съставките и готово 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Шоколада, който току-що си направихме се смята само за мазнина. Половин чаена лъжичка е един блок мазнини /3 г/
Как можете да си го хапвате?
Вариант 1: Можете да си намажете 1ч.л. /6 г/ върху препечена филийка “Бонус”, “Тонус” или “Вита” и да комбинирате със 70г моцарела и 100г ябълка. това е за малко хранене от 2БПВМ
Вариант 2: Като десерт след голямо хранене, в което не сме добавяли мазнини / 1 с.л./
Вариант 3: Като топинг върху палачинка за 1 минута от сайта
Да ви е сладко и внимавайте, защото е пристрастяващо вкусеееен 🙂 😉 😉
Забележка*+ рецепта: На всеки вкуса за сладко е различен, според това как се храни, едни ще имат нужда от по – малко кленов сироп/мед, други от повече, по същия начин и за какаото…А, аз понеже не обичам толкова сладко и какаово, си го правя с малко портокал изтискан вътре, малко мед и малко какао, става супер екзотично сладко – какаово и портокалово :* :* И си приготвям палачинка за 1 минута – от 1 яйце + 1 пълна с.л. трици + 1,2 с.л.прясно мляко + 1 с.л. от това намазано на палачинката + 100 г плод нарязан вътре и за да изравня въглехидратите слагам 56 г извара + 1 с.л. кисело мляко и си го хапвам отделно…Става си все едно сладко с кисело…Чудно вкусно!