Необходими продукти:
- скир – 63гр 1БП
- желатин – 10гр 1БП
- прясно мляко – 220мл 1БВПМ
- петмез от фурми – 23гр 2БВ
- какао – 15гр /по етикет/ 2БМ
- какаова паста- 3гр 1БМ
- лешников тахан – 6г 2БМ
Начин на приготвяне:
Желатинът се приготвя като се разтваря в малко вода. Оставя се докато се смесят всички останали съставки. Разтваря се на водна баня и се добавя към шоколадовата смес. Разделя се в три купички и се оставят в хладилник да стегнат.
За тези, които искат да знаят повече:
Тази панакота е за 3БВП6БМ. Протеин/скир, желатин, пр.мляко/, въглехидрати /какао и петмез/, мазнина /тахана и пастата/. Мазнините са удвоени заради скира и желатина.
Как можете да си го хапвате:
1 купичка е за 1БВПМ. Идеално за междинна закуска.
Рецептата и снимките са по моя идея.