Необходими продукти:,
За блата:
- 2 бр яйца 2БП
- 16 г протеин /какъвто имате/ 2БП
- 35 г брашно от лимец 2.5БВ
- 1/2 пакетче бакпулвер
- 2 с.л еритритол
Накрая слагаме:
- 150 г рендосана ябълка 1.5 БВ
- 18 г орехи нарязани на дребно 6БМ
- За крема:
- 130 г скир 2БП
- 100 г ябълка 1БВ/ може да сложите 12 г мед, вместо ябълка/
За украса слагаме:
- 140 г ягоди 1БВ
- 9 г тахан по желание за отгоре 3БМ
- 3 г натрошени ядки за разкош отгоре 1БМ

Начин на приготвяне:
Смесваме продуктите за блата. Изпичаме на 180градуса за 30-35 мин във фурната. Изчакваме блатовете да изстинат. Правим крема и намазваме отгоре. Украсяваме с плодовете и ядките отгоре.
За тези, които искат да знаят повече:
Тази торта е за 6 БПВМ. Въглехидрати от брашното от лимец и плодовете, протеин от яйцата, протеина на прах, скира и мазнини от орехите и тахана.
Как можете да си го хапвате:
Разделяте на 4 и хапвате 1 част /1,5БВП/ за междинно хранене или закуска.
Рецептата и снимките са на Ели Финдику. Благодаря и!
Да ви е сладко!