Необходими продукти:
- 70 г праскови от компот – 2БВ /по етикет/
- 10 бр. бисквити – 5БВ /по етикет/
- 20 г протеин напрах ванилия – 2БП
- 320 г скир – 5БП
- 12 бр. шамфъстък – 4БМ
- 30 г черен шоколад с над 70% какао – 10БМ
- 50 – 60мл прясно мляко – не броим
- 3-4 с.л. еритритол или няколко капки стевия
- ванилия
![330079943_869479770929536_6438989737076188996_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/330079943_869479770929536_6438989737076188996_n-1.jpg)
![329603752_3360135980929145_8490373834939110885_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329603752_3360135980929145_8490373834939110885_n-1.jpg)
![329967762_529243029301309_8176132668022921517_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329967762_529243029301309_8176132668022921517_n-1.jpg)
![330235262_515221757424223_842292032566847923_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/330235262_515221757424223_842292032566847923_n-1.jpg)
![330360221_739236591138472_6521170472967287581_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/330360221_739236591138472_6521170472967287581_n.jpg)
![329984987_851495399247231_5295554675632207661_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329984987_851495399247231_5295554675632207661_n.jpg)
![330214301_735011598214790_2455227845668263101_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/330214301_735011598214790_2455227845668263101_n.jpg)
![329911410_579394353786156_3420901786659250608_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329911410_579394353786156_3420901786659250608_n.jpg)
![329989656_965652711089700_1462323120349414613_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329989656_965652711089700_1462323120349414613_n.jpg)
![330174126_1603646793487042_8355636494398409850_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/330174126_1603646793487042_8355636494398409850_n.jpg)
![329854849_501716548826997_4181058523498236048_n](https://www.kakvodaqm.bg/wp-content/uploads/2023/02/329854849_501716548826997_4181058523498236048_n.jpg)
Начин на приготвяне:
Върху целофан поставяте 6 обикновени бисквити, потопени в прясното мляко. После намазвате с 1/3 от скира, който предварително сте разбъркали с еритритола и ванилията и протеина, поставяте останалите 4 бисквити в двата края, отново потопени в мляко /виж.снимките/. В средата на рулото слагате нарязаните праскови и натрошавате 10г черен шоколад върху тях. Отново намазвате 1/3 от скира и сгъвате тортата на триъгълник, заедно с целофана. Притискате добре и оформяте тортата. Леко махате целофана и намазвате с последния скир, така че да се разпредели всякъде/виж снимките/. Разтопявате останалия шоколад на водна баня и заливате отгоре, накрая натрошавате шамфъстъка. Най-добре е да се остави в хладилника за една вечер и да се хапва на другия ден, но ако сте нетърпеливи, може и след 2-3 часа да я консумирате. За да ви се изясни как точно се прави тортата, следвайте стъпките на снимките /сменят се със стрелкичките/.
За тези, които искат да знаят повече:
Тази вкусна торта е за 7БВП и 14БМ . Въглехидрати /бисквити и праскови/, протеини/скир, протеин на прах/, мазнини /шамфъстък, шоколад/, удвоени заради обезмасления протеин.
Как можете да си го хапвате:
Разделяте на 7 равни парчета и всяко е за 1 блок. Идеална за поводи, следобедна закуска или за десерт!
Идеята и снимките са мои, а изпълнението е на екипа ми. Благодаря им!
Да ви е сладко!