Е-книга с печива и сладкиши, балансирани по Зоната

Е-книга с печива и сладкиши, балансирани по Зоната

Печива и сладкиши балансирани по зоната

10.90 лв. Купи

Книгата е написана и заснета, за да ви улесни при желанието ви за сладко и тестяно.

Истината е, че повечето от нас не успяват да се справят с желанието си за сладко или тестяно и затова се провалят, когато опитат да се хранят по здравословно и отслабващо. В оригиналният вариант тези торти и питки са много вредни, с преобладаващи въглехидрати, с отровни за тялото мазнини и липсва баланс между протеини, въглехидрати и мазнини, както и няма витамини, а така се разболяваме или напълняваме. Вече стана ясно, че храната е нашето лекарство, както и че може да се отслабва, без да се гладува, благодарение на Зоната.

С тази книга ви спестяваме време, отваряте на съответната рецепта, която искате да сготвите – тя е преобразена в “отслабваща/оздравяваща” и от вас се иска само да имате необходимите продукти и да я приготвите. Рецептите са написани по двата начина: или с точни грамажи, или как да си определите порцията “на око”.

Всяка рецепта има перфектна снимка отблизо, за да ви се прийска да си я приготвите.

Постарали сме се да има за всички – кремчета, торти, палачинки, бисквитки, чийзкейк, крем пита, мъфини, сладолед, питки, мекици, брускети и др…

 

Така можете цялото семейство да хапвате вкусна и балансирана храна, без някой да се чувства лишен и гладен.

Зоната, освен че ще стопи всичките ви излишни мазнини, ще изчиства възпаленията от тялото ви и ще ви предпазва от заболявания. Вземете си това лекарство.


 


Как да поръчам книгата?

✔ Плащане по банков път

Сметка за книгата: Уникредитбулбанк BG54UNCR70001523744550

В полза на: Катина Герова

Основание: покупка на ел.книга

* След като направите превода, снимайте платежното и го пратете на този имейл katinasb87@gmail.com за да ви изпратим електронната книга.


✔ Форма за онлайн плащане с карта

Моля, попълнете формата за да завършите вашата поръчка
След заплащането онлайн, ще получите e-mail с линк за изтегляне на книгата.


ВАЖНО! След като заплатите за електронната книга, проверете имейла си, както и СПАМ папката. Ако не го получите до час след успешното плащане, пишете ни тук на този имейл, за да ви я изпратим отново - katinasb87@gmail.com


* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.