"Мисията"

Мисията на проекта kakodaqm.bg е да повишава образованието и културата на обществото в областта на здравословната и балансирана храна и да даде ясна представа, че вкусната храна може да бъде и здравословна.

 

Целта ни е да помагаме на хората да се мотивират, да ги обучим как сами да регулират хранителните си навици, да водят здравословен и балансиран начин на живот и да се хранят разнообразно. Един от начините ни е да предоставяме на сайта безплатни, различни и тествани вкусни рецепти и идеи, голяма част от които - и авторски. Схемите на хранене са базирани на метода Зоната.

 

Нашият начин да се справим с проблема, срещу който се борим, е чрез предоставяне на много семпъл вариант на изпитани методологики за хранене. Информацията е написана на разбираем език, така че да не се налага да си специалист, за да можеш лесно да навлезеш в методите на хранене.

 

Kakvodaqm.bg цели да покаже на читателите си информацията по отношение на начините на хранене, основана на схеми, снимки и след това рецепти. В сайта има разделение на рецептите, което помага за лесната ориентация. Освен че са разделени на дневни хранения като идеи, същите са групирани и на няколко цвята.

 

В сайта не пропускаме и се самомотивираме чрез различни споделени истински истории в блога. Учим се на постоянство. Което е и най–трудното и най–важно нещо, за да може успехът да бъде дълготраен.

 

Дългосрочните цели на kakvodaqm.bg са информацията, която споделяме, да достигне до повече хора, които да разберат, че от начинът ни на хранене зависи животът ни, а и този на нашите близки. Нека все повече хора разберат, че здравето е в нашите ръце и само ние можем да се погрижим за него, ако спазваме няколко простички правила в Зоната, като тези да се храним на често, храната ни да е балансирана, да пием достатъчно вода и т.н.

 

Нашата мисия е Зоната - този невероятен начин на хранене - да достигне до всички хора, които са решили да се погрижат за себе си и най-вече за здравето си. Искаме да покажем на всички, че не е нужно да се подлагаме на глад и лишения, за да бъдем в добра форма и най-вече в добро здравословно състояние!

 

Ние вярваме и знаем, че можем да сме здрави и в добра физическа форма с много храна, и то разнообразна - просто правилно балансирана.

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай