НеДиетата

Здравейте, НеДиетата е целогодишна, затворена фейсбук група за обмяна на опит + ВИДЕА за ЗОНАТА.

Хубавото е, че нищо не е задължително и обременяващо, а още по-хубавото е, че е полезна и ползотворна.

Ако се запишете получавате:

  1. Получавате достъп до видеа, в които много лесно са обяснени принципите на Зоната, това се случва с име и парола в сайта www.kakvodaqm.bg
  2. Достъп до затворена фб група. Имаме готови зонови менюта, от които може да избирате това, което ви харесва и което имате в хладилника.

Всеки месец 10 от вас, които са най-активни в тази фб група със снимки на храната си и идеи, ще получават безплатен достъп до събитията ни следващия месец - било то предизвикателства, семинари, психологически такива и т.н...Знаете, че те са супер полезни и зареждащи!

Аз ще пускам дискусии, идеи, анкети, рецепти - с напомняне на истории ПРЕДИ/СЛЕД, с цел припомняне как работи Зоната, със статии, полезни съвети, нови събития, споделяне на лайфове от други събития и т.н...Даваме награди за интересни авторски зонови рецепти - участия в събития, книга, семинар…

2 пъти в годината предизвикателства тук в групата с вас: * 7 дневни с готови менюта от нас.

1. Колко струва този курс ?

Курсът струва 120 лв

2. Какво точно ще се включва в този пакет "НеДиетата"?

Защо група? Общия дух, мотивацията, ентусиазма са много по–засилени в група. Дори без да е нужна воля целта става по–лесно достижима!!! Също така нека не забравяме, че обичайно живеем по инерция и ако няма мотивираща среда, старите навици като да кажем неглижиране към храненето лесно се връщат на мястото си, ако няма нещо, което да поддържа пламъка на новото и полезното! 

Повечето от вас  ми пишат, че много пъти са се отказвали от Зоната, точно заради тези сложно записани блокове, таблици, статии и казват, че искат нещата да са представени по–достъпно и по–елементарно. Та, ето какво предлагам:

***Елементарно обяснени видеа, с няколко модула в сайта ни www.kakvodaqm.bg като се влиза с парола и име, които ние ще ви предоставим след като платите.

***БОНУС - Затворена фейсбук група, в която си помагаме, споделяме и обменяме опит относно Зоната и организацията по нея. При нас е забавно, лежерно и отслабващо :) 

В тази група - Надя, която свали 30 кг със Зоната и ги задържа вече 4 години:

  1. Всеки ден Надето качва постове с различни тематики - дискусии, идеи, анкети, рецепти - с напомняне на истории ПРЕДИ/СЛЕД, с цел припомняне как работи Зоната, със статии, полезни съвети, нови събития, споделяне на лайфове от други събития и т.н...

  2. Ще даваме награди за интересни авторски зонови рецепти - участия в събития, книга, семинар...

  3. Два пъти в годината правим предизвикателства тук в групата с вас, със 7 дневни с готови менюта от нас

  4. Ще има специални награди и поoщрения за тези от вас, които се 
    престрашат да си споделят историята ПРЕДИ/СЛЕД с аудиторията в сайта ми.


 

3. Кога може да гледате курса?

Кога може да гледате видеата от курса?

Всеки закупил „НеДиетата“ ще получи код за достъп до всички видеа и ще може да ги гледа по всяко време и от всяка точка на света, която има връзка с интернет.

Достъпът до курса ще е НЕограничен във времето, тъй като той остава за вас, може да го отваряте, да преговаряте, да се подсещате нещо и въпреки това ви съветвам да не отлагате, а да изгледате видеата по – скоро :)

 

4. Как може да платите курса "НеДиетата"?

Данни за плащане:

Централна Кооперативна Банка /ЦКБ/

IBAN: BG65CECB979010H6120100

Сума: 120 лв

В полза на: Катина 2011 ЕООД

Основание: двете ви имена + 2 цифри /пример Стоянка Димитрова 89/

*Забележка: първо се запишете по-долу в анкетата и тогава преведете парите. Ако има някакъв проблем ни пишете тук: katinasb87@gmail.com

Благодарим за доверието :) 

Форма за регистрация

Кратка анкета за желаещите да се запишат за НеДиетата

Кое смятате, че е най–слабото ви място в храненето?

Отбележи 1 или 2 отговора само, може да смяташ че са повече, но избери най-водещите

* Съгласен съм Kakvodaqm.bg да се свързва с мен на посочения имейл адрес.

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай