Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Бял боб и още нещо...

Назад

Необходими продукти:

Сготвен на супа бял боб по стандартен начин само да е с по-малко мазнина / 100 г, ако искате без плод за десерт 150 г/, без да запържвате с ½ чаша олио, моля  ;) 

Пилешко шишче на скара до 80 - 100 г / може и да е друго месо – не мазна пържолка пак в същия грамаж, може да е сготвено вътре с боба /

Зелена салатка – две големи шепи, половин краставичка, може две-три репички, сол, оцет, 1ч.л. зехтин за салатата /не е задължителна/

Плод за десерт, ако желаете - 100 г 

Начин на приготвяне:

Нищо сложно – просто си сипвате в купичката бобени зърна около шепа / 100-на грама, ако не желаете плод за десерт 150 г / и доливате с бульон от яденето. Правите си салатката/ако желаете/, хапвате месцето и готово. Имате вкусен обяд или вечеря.

А, за почитателите на боб с кренвирш или боб с наденица, хапвайте, просто да е по – рядко и месцето да е по – истинско до колкото е възможно ;) 

За тези, които не ядат или не обичат месо – варианта е сирене /кашкавал/ – 80 грама, към боб 150 г и много малко мазнина, свежа салата винаги може да си добавите, от зеленийки без да ви наруши баланса ;) 

За тези, които искат да знаят повече:

Голямо хранене е това за три блока протеини / от месото /, въглехидрати / бобчето и плода и мазнини / зехтина в салатата от зелении, която не броим ;)

Идеи за хапване:

Ако ви се хапва хляб, заменете плода с филийка Бонус, Тонус или Вита. 

Да ви е вкусно :)

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!