Необходими продукти:
За питката:
1 яйце
Шепа спанак
1 с.л. хуск
малко водичка
За пълнежа:
Парче пилешко месо /60 г/
4 – 5 с.л варен овес /65 – 70 г/
Салтатка от половин доматче /165 г/, зелении и краставичка.
Десерт – малък плод /до 50 г – ябълка или портокал например/
3 ч.л. майонеза лайт
Начин на приготвяне:
Приготвяме си палачинката и отделяме. Месото можете да сварите или изпечете с желани от вас подправки. Овеса си сварявате предварително. В палачинката добавяте месцето и овеса и завивате. Салатката можете да си направите отделно или да сложите част и вътре в палачинката. Може и сосче да има към нашият дюнер – 1 с.л. кисело мляко с малко сух чесън и 3 ч.л. майонеза лайт.
За тези, които искат да знаят повече:
Имаме супер вкусен дюнер за три блока протеини /яйцето и месото/, въглехидрати /овеса, салатката и плода/ и мазнини от сосчето с майонезата.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря – супер вкусно е . Идеята и снимките са на Ваня Делякова. Благодарим и да ни е вкусно :* :* :*