Необходими продукти:
Един лист тортиля / до 50 – 60 г/. Това са готови питки. Има ги в почти всички магазини. Има и в пълнозърнест вариант.
Една длан пилешко месо /85 г/
парченце лук, една две розички броколи
2 с.л кисело мляко, разбъркано с малко чесън и 1 ч.л. майонеза, малко копър, за който иска.
Начин на приготвяне:
Всички сме виждали как, когато си купуваме дюнер ни препичат леко питката преди да я напълнят. И ние така ще направим. В сух тиган за минутка от двете ѝ старни препичаме питката. Месцето си овкусяваме с ароматни подправки на вкус и също изпичаме на тиган заедно с броколите и лукчето. Правим си соса. Върху питката слагаме готовата плънка и заливаме със сосчето. Завиваме питката и о, колко е вкусноо :*

За тези, които искат да знаят повече:
Това е супер вкусен, съвсем истински дюнер за три блока протеини /месото/, въглехидрати /от питката/ и мазнини от майонезата.
Как можете да си го хапвате:
Най – вече със супер наслада и без угризения, а иначе за обяд или вечеря. Много е вкусен, опитайте и да ни е вкусно :* :* :*