Необходими продукти:
Една ваша длан пилешко филе /84 г/ Ако е свинско – 105 г
1 ч.ч. сварен фасул /125 г/
стръкче зелен лук или парченце стар
1 ч.л. зехтин
сол и подправки на вкус
Един средно голям домат/165 г/
Начин на приготвяне:
Изпичате си месото на скара, фурна, сух тиган – по желан от вас начин. От бобчето и лука си правите салатка и овкусявате със зехтина и сол. Нарязвате домата и сте готови. 😉
За тези, които искат да знаят повече:
Това са три блока протеини /месото/, въглехидрати / фасула и домата/ и мазнини от зехтина.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря. Ако искате можете и да си направите зелена салата с малко краставичка и да изпиете чаша айран или малко таратор – те не се броят 😉