Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Филенца с тиквичка и морков + винце

Назад

Необходими продукти:

Пилешко филе една длан / 84 – 110 г /

Една средно голяма тиквичка / 240 г /

Един морков /100 г /

Малко домат / една шепа, може и без /

Чаша вино / до 100 мл /

1 ч.л. зехтин

подправки на вкус

Начин на приготвяне:

Преди всичко ще направя едно уточнение за това, че тази чинийка можете да си приготвите на фурна. Просто в случая е приготвена на така често използвания напоследък уред с горещ въздух.

И така:

Месцата, тиквичката и моркова овкусяваме с подправки по наш вкус. Можете да си добавите някое броколче, ако желаете. Добавяме мазнината и слагаме всичко в уреда за готвене с горещ въздух. Включваме на желаната програма и след малко имаме вкусно ядене. :)

По-долу ще обясня и варианти за хапване.

За тези, които искат да знаят повече:

Днешното ни предложение е за три блока протеини /месото/, въглехидрати /тиквичката, моркова, виното и малко от домата/  и мазнини от зехтина.

Идеи за хапване:

Ако не искате вино, можете да си го замените с малък плод /ябълка, круша, портокал до 100 г /. Или пък с филийка Бонус, Тонус или Вита.Ако искате пък повече зеленчуци -увеличавате ги двойно / като пак махате виното ;) / и така освен балансиран и здравословен, обяда се превръща и в супер отслабващ!

Идеята за тази вкусотия е на Павлинка Михалкова. Благодарим и да ни е вкусно :*

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!