Необходими продукти:
Голямо парче риба /170 г/
Шепа картофки /100 г/
Голяма шепа свежа салата /може всякакви зелении, в случая е микс с бейби спанак/
Чаша вино /90 мл/
Осем черешки /много съжалявам, но са толкова 😉 /
1 препълнена ч.л. зехтин
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Рибката приготвяте на скара, на фурна, на сух тиган – както ви харесва, без пържене 😉 Картофките по същия начин – много вкусни стават в уреда с горещ въздух, пробвайте :* Салатката си правите и я овкусявате със зехтина и по ваш вкус. Готови сте за хапване. Можете да си сипете виното и накрая да не забравите черешките. Който мисли, че толкова черешки са малко, а аз знам, че си го мислите 😉 , по – надолу ще дам варианти с повече от този вкусен, сезонен плод :*
За тези, които искат да знаят повече:
Като за голямо хранене си имаме цели четири блока протеини /от рибата/, въглехидрати /картофите, черешите и виното/ и мазнини от зехтина в салатата.
Как можете да си го хапвате:
Ако искате повече черешки, намалете картофите, махнете виното и си сложете още 16 череши. Ако искате още вино, намалете картофите пак и си сипете още толкова вино.
Опитайте който и да е вариант и да ви е вкусно :* :* :*