-
Необходими продукти за омлета:
3 яйца
половин длан сирене / 56 г /
един слайс шунка / 42 г /
подправки на вкус / в случая са шарена сол, сух чесън, малко черен пипер /
Начин на приготвяне:
В купа разбиваме с вилица яйцата. Добавяме натрошеното сирене, и нарязаната шунка. Добавяме подправките. и в сух, нагорещен тиган с незалепващо покритие изсипваме сместта. Закриваме с капака на тигана и намаляме температурата малко и оставяме така две-три минутки. Не е задължително да обръщате от другата страна, но за който иска може да си го запече. Изваждаме омлета от тигана и го делим на две. Този омлет е за две дози и така си имаме за още веднъж 🙂
Продукти за салатката и десерта:
Един среден домат / 330 г /
4 маслинки
Резен пъпеш / 100г /
Една малка праскова / 100 г /
1 ч. л. тахан / можете да замените с още три маслинки или три ядки /
Този вкусен обяд ни предлага Надя Муджурова! Благодарим :*
Да ви е вкусно :*