Необходими продукти:
330г моркови
60г лук
200мл прясно мляко
30г ечемик /суров/
2 ч.л. зехтин
сол, черен пипер, дафинов лист, магданоз
Начин на приготвяне:
Предварително си сваряваме малко ечемика. Нарязваме много на ситно моркова и лука и се задушават в зехтина, след това се налива вода и се слага сварения ечемик и дафинов лист. Вари се около 15 мин., до готовност на ечемика. Подправки по вкус. Когато е готова се слага прясното мляко.
Разделя се на две.
За тези, които искат да знаят повече – Цялото количество е за 6 блока въглехидрати /зеленчуците и ечемика/ и мазнини /зехтин/.
ВАЖНО!!!
Към всяка порция трябва да си добавите 3 блока протеин!
По колко можете да изядете – Ако разделите цялата супа на 2 порции, всяка ще е по 3БВМ
1 вариант: 84гр месо + 1 купичка от супата + зелена салата
2 варинат: 170гр котидж сирене + 1 купичка от супата + зелева салата
3 вариант: 100гр моцарела+ 1 купичка от супата + краставици
Благодарим на Александрина Томич за невероятната рецепта и снимка. Да ви е сладко!