Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Пържолка със салатка и за десерт плод

Назад

Необходими продукти:

Пържолка печена на скара или фурна / от немазно свинско месо / колкото една ваша длан – или 80 - 100 г /

Малко морковче / 40-50 г /

Голяма шепа / може и повече /настъргано зеле

краставичка

1 ч.л. зехтин

сол, оцетче или лимон на вкус

магданоз , копър / кой, каквото обича /

Две шепи грозде / 200 г /

Начин на приготвяне:

Просто си изпичате месото / или си купувате готово изпечено /, правите си салатката и сте готови :) После си хапвате и гроздето ;)

За тези, които искат да знаят повече:

Това е голям обяд/вечеря за три блока протеини, въглехидрати и мазнини.  Месото е протеина, въглехидрат от морковчето и гроздето, а зехтина е мазнината.

Съвет*

Вместо гроздето може да хапнете една големичка ябълка, круша или портокал / 250 г /. Този обяд си върви и с айрянче.

Да ви е вкусно :)