-
Необходими продукти:
Пържолка печена на скара или фурна от немазно свинско месо , колкото една ваша длан /105 г /
Малко морковче / 65 г /
Голяма шепа / може и повече /настъргано зеле
краставичка
1 ч.л. зехтин
сол, оцетче или лимон на вкус
магданоз , копър / кой, каквото обича /
Две шепи грозде / 200 г /
Начин на приготвяне:
Просто си изпичате месото / или си купувате готово изпечено /, правите си салатката и сте готови 🙂 После си хапвате и гроздето 😉

За тези, които искат да знаят повече:
Това е голям обяд/вечеря за три блока протеини, въглехидрати и мазнини. Месото е протеина, въглехидрат от морковчето и гроздето, а зехтина е мазнината.
Съвет*
Вместо гроздето може да хапнете една големичка ябълка, круша или портокал / 250 г /. Този обяд си върви и с айрянче.
Да ви е вкусно 🙂