-
Необходими продукти:
Средно голямо парче риба /126 г/. Със сьомга или пъстърва става най – вкусно
Микс от пипери – с черен, бял и розов става супер
малко сол
един морков /130 г/
малка шепа замразена царевица /40 г/
шепа грах /100 г/
няколко шушулки зелен боб
бучка масло /6 г/ и подправки – шарена сол, сух чесън
Можете за гарнитура да ползвате и готов микс. От него към две шепи /до 200 г/ ще е достатъчно 😉
Начин на приготвяне:
Рибката посоляваме и опиперяваме и изпичаме във фурна или в уреда с горещ въздух. Отделно, в тиган или малка тенджерка сипваме нарязания морков и всички останали зеленчуци с малко водичка. Така задушаваме, докато омекне моркова. Накрая слагаме подправките и добавяме маслото.Готови сме 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Имаме супер вкусен обяд за три блока протеини /рибата/, въглехидрати /зеленчуците/ и мазнини /маслото/. Може вместо масло да сложите 1 ч.л. зехтин.
Как можете да си го хапвате:
За обяд, за вечеря, а защо не и за гости. Всички ще харесат това цветно и вкусно предложение и няма да знаят, че е в някакъв режим с баланс на протеини, въглехидрати и мазнини. После няма да им е тежко и ще си имат енергия и бодрост.Да ни е вкусно :* :* :*