Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Пиле с киноа и зеленчуци

Назад

Необходими продукти:

Сварена предварително киноа – около 10 с.л. /100 г/ Можете да си сварите малко повече. Издържа доста в бурканче в хладилника. ;)

Парченце стар лук, резенче прясна пиперка, резен тиквичка – тези са съвсем по малко и не ги броим

Една длан пилешко месо /до 90 г/

1 ч.л. зехтин

Подправки на вкус. В случая са шарена сол, малко сух чесън и самардала, малко черен и червен пипер.

Начин на приготвяне:

В малка тенджерка или по- дълбоко тиганче слагаме месото с малко водичка и зехтина да си смени цвета. Прибавяме  нарязаните зеленчуци също да се задушат и поомекнат. След това добавяме подправките и киноата. Оставяме на слаб котлон още много малко време и изключваме котлона. Това е ;)

За тези, които искат да знаят повече:

Нашата много вкусна манджичка е за три блока протеини / от месото/, въглехидрати /от киноата/ и мазнини от зехтина. 

Как можете да си я хапвате:

За обяд, за вечеря, да си я взмете в кутийка за работа – -много удобно. Да ни е вкусно :* :* :* 

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!