Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Обяд / Вечеря

Пилешко месо с бърза и вкусна гарнитура  

Пилешко месо с бърза и вкусна гарнитура  

Необходими продукти: 

  • Чисто месо  – с големината на дланта ви – горе долу /105 г/
  • Нахут – 1 пълна шепа /80 г/, може от консерва
  • Печена чушка – 1 голяма /70 г, може от буркан/
  • 1 среден домат – /165 г/, 6 г маслинки
  • Сос – по желание е, в случая е от соев сос, горчица, лимон или оцет и съвсем малко стевия за подслаждане

Как да го приготвя?

В случая месото ми е печено на фурна и мариновано преди това с много подправки и малко бира, иначе е без значение как ще го приготвите, стига да не пържите, разбира се. Може на оребрен тиган, на скаричка, на парти – грил и т.н. За гарнитурата: смесвате нахута с нарязаните домати, чушки и маслини и добавяте соса, който е по желание. Може и просто да посолите леко и да добавите оцет.

За тези, които искат да знаят повече – това са 3 блока П, В, М. Протеин – месото, въглехидрати – нахута, чушката и домата, мазнините са маслините. 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.