Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Обяд / Вечеря

Уникална пърленка без глутен  

Уникална пърленка без глутен  

Необходими продукти:

За пърленката:

  • 30 г  безглутенови овесени  ядки – 2БВ
  • 28 г царевично брашно – 2БВ
  • 84 г сирене – 3БП
  • 84 г кашкавал – 3БП
  • 9 г микс семена – 3БМ /мазнините са занижени, заради сиренето и кашкавала/
  • 20-30 мл.вода

За изравняване на въглехидратите добавяте:

  • 165 г домат – 0,5БВ
  • 70 ф печена чушка – 0,5БВ
  • 100 г ябълка – 1БВ

Начин на приготвяне:

В купичка слагаме овесените ядки и заливаме с малко топла вода. Оставяме 5 минутки, докато поемат. Добавяме царевичното брашно и настърганите сирене и кашкавал. Семената също слагаме в сместа. Получава се гъста лепкава смес. Ако е необходимо сложете още 20-30 лм вода. Разстиламе с малка тавичка с хартия за печене. Печем на загрята фурна на 220 градуса с вентилатор до приятен златист цвят. 

 За тези, които искат да знаят повече:

Тази вкусна пърленка е за 6БПМ4В. Протеин /сирене и кашкавал/, въглехидрати /овесени трици, царевично брашно/, мазнина/микс семена/. 

Как можете да си го хапвате:

Разделяте пърленката на две равни части. Една част, в посоченото допълнение, е за 1 голямо хранене.

Важно! Всяка част трябва да бъде допълнена с по 1 блок въглехидрат. 

Ето варианти за комбиниране:

1/ 1/2 от пърленката + 100 г ябълка

2/ 1/2 от пърленката + 165 г домат + 70 г печена чушка

3/ 1/2 от пърленката + въглехидрат по избор от табличката за 1 блок.

Рецептата е на Петя Вълевска, а снимката е моя.

Да ви е сладко!

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!

За още много рецепти, може да закупите електронните ми книги с традиционни български ястия и десерти и печива:

Е-книга с традиционни български ястия, балансирани по Зоната

Е-книга с печива и сладкиши, балансирани по Зоната

 

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.