Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Пържола с гранитура + винце

Назад

Необходими продукти:

Една длан печено месо / до 100 г /

Варени картофи колкото юмрук /до 100 г /

Салата от зеле ,съвсем малко морков, краставичка и домат /2-3 резена /. Цялата салата може да е до 2 шепи :)

Малка чаша вино

1ч.л. зехтин

Начин на приготвяне:

Ами само си изпичате месото и сглобявате салатата и варените картофи. А може и да си купите готово изпечено от топла витрина. Сипвате си виното и по-нататък си знаете ;)

За тези, които искат да знаят повече:

Днешното ни предложение е за три блока протеини / месото /, въглехидрати / картофите и виното / и мазнини – зехтина в салатата.

Идеи за хапване:

Ако сте решили да е за обяд това хапване, а искате да замените алкохола, просто на негово място един малък плод, или филийка Бонус, Тонус или Вита.

Този обяд / вечеря си е балансирала Мария Анастасова. Благодарим за снимката и идеята :*