-
Необходими продукти:
Една длан печено месо / ако е пилешко – 84 г, ако е свинско – 105 г /
Варени картофи колкото юмрук / 90 г /
Салата от зеле ,съвсем малко морков, краставичка и домат /2-3 резена /. Цялата салата може да е до 2 шепи 🙂
90мл вино
1ч.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Ами само си изпичате месото и сглобявате салатата и варените картофи. А може и да си купите готово изпечено от топла витрина. Сипвате си виното и по-нататък си знаете 😉
За тези, които искат да знаят повече:
Днешното ни предложение е за три блока протеини / месото /, въглехидрати / картофите и виното / и мазнини – зехтина в салатата.
Идеи за хапване:
Ако сте решили да е за обяд това хапване, а искате да замените алкохола, просто на негово място един малък плод, или филийка Бонус, Тонус или Вита.
Този обяд / вечеря си е балансирала Мария Анастасова. Благодарим за снимката и идеята :*