Яж всичко и отслабвай!

Яж всичко и отслабвай!

Обяд / Вечеря

Пържола с гранитура + винце  

Пържола с гранитура + винце  

  • Необходими продукти:

    Една длан печено месо / ако е пилешко – 84 г, ако е свинско –  105 г /

    Варени картофи колкото юмрук / 90 г /

    Салата от зеле ,съвсем малко морков, краставичка и домат /2-3 резена /. Цялата салата може да е до 2 шепи 🙂

    90мл вино

    1ч.л. зехтин

    Начин на приготвяне:

    Ами само си изпичате месото и сглобявате салатата и варените картофи. А може и да си купите готово изпечено от топла витрина. Сипвате си виното и по-нататък си знаете 😉

За тези, които искат да знаят повече:

Днешното ни предложение е за три блока протеини / месото /, въглехидрати / картофите и виното / и мазнини – зехтина в салатата.

Идеи за хапване:

Ако сте решили да е за обяд това хапване, а искате да замените алкохола, просто на негово място един малък плод, или филийка Бонус, Тонус или Вита.

Този обяд / вечеря си е балансирала Мария Анастасова. Благодарим за снимката и идеята :*

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!

Яж всичко и отслабвай!

Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре

Информация

За контакти

Здравейте, казвам се Катина, на 37 години съм, от Слънчев бряг, завършила съм финанси във Варна, но душата иска друго…

Започнах да чета и да се интересувам от здравословно хранене преди доста години – купувах си книги, списания, постоянно четях форуми, разпитвах възрастни хора (в добро и лошо здравословно състояние) с какво са се хранили, изгледах доста предавания и филмчета, които намерих по темата, правих експерименти със себе си и с други хора, с начина ни на хранене.

© 2021 Kakvodaqm.bg – Всички права запазени! | Изработка на сайт от BEKYAROV.NET

Количка
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се приемате използваните от нас 'бисквитки'.
Start typing to see posts you are looking for.