Средно голямо парче моцарела Лайт / 70 г /
Малко парче бяло сирене / 28 г /
Салата айсберг или много крехка зелена салата
6 – 7 средни ягодки / 140 г /
1 – 2 с.л. сушени плодове нарязани на парченца / стафиди, кайсии, смокини /
9 сурови ядки / в случая са бадеми, но може кашу например /
За дресинга:
1 ч.л. горчица
1 ч.л. соев сос
1 ч.л. мед / 11 г /
1 ч.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Тук имаме само рязане и смесване. Нарязваме зеленията, после останалото на парченца, приготвяме си соса и го добавяме към вече готовата салата.
Как можете да си я хапвате:
За едно голямо хранене е тази божествена салата. И тук искам да дам вариант за тези, които обичат синьо сирене. Намалете моцарелата наполовина и сложете малко парче от деликатеса / 25 г /. Така става още по – пикантна и вкусна :*