Необходими продукти:
Шепа – две зелении /айсберг, зелена салата/
Бучка кашкавал /28 г/
1 варено яйце
Един малък домат /165 г/
малко краставичка
половин авокадо /35 г/
1 сушено доматче
Средно голям сезонен плод за десерт /до 150 г – може чбълка, портокал, шепа малини или боровинки/
Начин на приготвяне:
Накъсваме зелениите и нарязваме домата и краставичката на ситно. Кашкавала и яйцето също. После авокадото и сушеното доматче. Посоляваме на вкус и хапваме. А накрая плода.

За тези, които искат да знаят повече:
Салатката ни е за два блока протеини /кашкавала и яйцето/, два блока въглехидрати /домата и плода накрая/ и мазнини от авокадото.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря все си е подходяща. Да ни е вкусно :* :* :*