-
Необходими продукти:
Една длан пилешко месо /84 г/
къри, куркума, чесън на прах, червен пипер, риган и сол за мариноване на месото
За салатката:
1 с.л. и малко повече сурова киноа /21 г/
една печена чушка /70 г/
шепа замразена царевица /40 г/
половин краставица
малка /много малка/ струйка зехтин /до 2 г/
4 маслинки
сол, лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сваряваме киноата и отделяме. Месото овкусяваме и нарязваме на хапки. Правим си шишче, както е на снимката. Може да си наредите по резенче лук, чушка, гъбка. Изпичаме по желан начин и правим салатката. После хапваме с удоволствие и наслада
За тези, които искат да знаят повече:
Този вкусен и превкусен обяд е за 3 блока протеини /месото/, въглехидрати /киноата и зеленчуците/ и мазнини от маслинките и малкото зехтин.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря – имаме балансирано в Зоната ястие :*
Идеята и снимката са на Даниела Пенчева. Благодарим! Да ни е вкусно :* :* :*