-
Необходими продукти:
Скариди – две големи шепи, в случая варени на пара / изчистени 84 г /
Един голям домат / 330 г /
краставица
1 ч.л. зехтин
Чаша вино розе / може и бяло или червено, но да е 90 мл /
Една средна праскова / до 100 г /
Начин на приготвяне:
Сварявате си скаридите и си сглобявате салатката. Сипвате си вино и накрая подслаждате с прасковата. Това е 😉
За тези, които искат а знаят повече:
Това лесно и вкусно предложение е за три БПВМ. Протеинът е от морската храна, въглехидратът е от доматчето, прасковата и виното, а мазнината е зехтина в салатата. Да ви е вкусно 🙂
Надя Муджурова си е приготвила това изкушение! Благодарим :*
