Необходими продукти:
Средно голяма половинка от една скумрия /130 г/
Един среден домат /165 г/
Шепа бяло зеле или салата айсберг – не броим
1 ч.л. зехтин
Една малка тиквичка /120 г/
2 с.л. лютеница /50 г/
3 броя кайсии
Начин на приготвяне:
Рибката изпичаме на скара. Можете и тиквичката също да си я направите на скарата, а може и във фурната или с горещ въздух. А може и рибата там да я направите. В случая е на скара. От зелето, домата и зехтина си правим салатка. Добавяме лютеничката и сме готови за хапване. Накрая за десерт кайсиите.
За тези, които искат да знаят повече:
Това е супер вкусен обяд/вечеря за три блока протеини /рибата/, въглехидрати /лютеницата, плодовете и зеленчуците/ и мазнини от зехтина.
Как можете да си го хапвате:
С наслада и удоволствие най – вече, а иначе за обяд или вечеря – страхооотна вкусотия 😉 Ако искате да си увеличите вкусните кайсийки с още 3 броя, се лишете от лютеницата. Да ни е вкусно :* :* :*