Необходими продукти:
- 70г чисто свинско бон филе 2БП
- 28г кашкавал или 14г кашкавал и 10г пармезан 1БП
- Спагети /в случая – пълнозърнести /. Сурови – 45 г. Сварени -120 г 3БВ
- 1 ч.л. зехтин за готвене 3БМ
- чесън, резен лук, резен червена чушка /не броим/
- подправки на вкус-босилек, микс от италиански подправки и соев сос, който има китайски драконов сос може да сложи и от него.

Начин на приготвяне:
Слагаме спагетите да се варят, през това време слагаме да се „пържат“ месото, нарязано на тънки жулиени (овкусени с подправките и сосовете) и малко на ситно нарязани чесън, лук,чушка в незалепващ тиган заедно със зехтина. Ако е нужно добавяме малко водичка. След като е готово, заливаме върху готовите, отцедени спагети, добавяме пармезана и кашкавала и поръсваме с босилек, може пресен, може и сух. И сме готови да се насладим на това едновременно да се храним и да отслабваме. Странна смесица от азиатски и средиземноморски вкусове. Много вкусно се получи.
За тези, които искат да знаят повече:
Нашите спагети са за три блока протеини / месото, кашкавала, пармезана /, въглехидрати /спагетите /, и мазнини от зехтина.
Как можете да си ги хапнете:
Най – вече с голямо удоволствие.Цялата порция е за голямо хранене.
Да ви е вкусно 🙂
Благодарим за идеята и снимката на Вкусна Зона