-
Необходими продукти:
Телешка /или смес/ кайма с малко мазнина /126 г/
малко лук
подправки на вкус
една шепа чери доматчета /165 г/
половин краставица
голяма ябълка /250 г/
6-7 маслинки
Начин на приготвяне:
Смесваме подправките и нарязаното парченце лук на ситно с каймата и оформяме като бургер. Изпичаме в сух тиган с незалепващо покритие, на скара или фурна. Правим си салатка от зеленчуците и маслинките, а ябълката е за десерт. Това е 😉
За тези, които искат да знаят повече:
Нашият обяд/ вечеря е за три блока протеини / каймата /, въглехидрати / доматите и ябълката /, и мазнини – маслините.
Как можете да си го хапвате:
Така, както е си е балансиран и е дори в зеления сектор за по-стриктни и искащи по-бързи резултати. Ако желаете заменете половината от грамажа на ябълката за една филийка хляб Бонус, Тонус или Вита, пак ще сте в зелената Зона.
Споделено от масата на Павлинка Михалкова. Да ни е вкусно :*