-
Необходими продукти:
Парче свинско контра филе, колкото една ваша длан /105 г/
Една малка тиквичка /до 120 г/
Една голяма печена чушка /70 г/
3 с.л. червен боб от консерва /100 г/
2 – 3 гъбки
малко лук
балсамов оцет, соев сос, малко горчица, шарена сол
1 ч.л. зехтин

Начин на приготвяне:
Нарязваме тиквичката и лука и заедно с гъбките ги мариноваме в подправките и зехтина. С месото по същия начин. В случая са печени на скара месото и зеленчуците, но вие можете да си ги приготвите и на фурна, с горещ въздух – кой както му е вкусно. След това си слагаме нарязаната чушка и боба в чинийката с изпеченото месо и зеленчуци и хапваме 🙂
За тези, които искат да знаят повече:
Имаме си супер вкусотия за три блока протеини /месото/, въглехидрати /зеленчуците и боба/ и мазнини от зехтина.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря. С голяма зелена салата, тогава сложете зехтина там, може и айран или таратор – не се броят тези неща 😉 Да ни е вкусно :* :* :*