Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Свинско с гъби, салата и розе

Назад

Една длан много крехко свинско месо / до 100 г /

2-3 средно големи гъби /ако не обичате, може и без/

Един домат / 250 г /

малко краставица

малко лук

1 ч.л. зехтин

подправки на вкус / черен пипер, сух чесън, шарена сол, соев сос /

1 чаша хубаво изстудено розе / 250 мл /, може и друго вино

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото и гъбите на малки кубчета. В тиган с незалепващо покритие изсипваме зехтина и много малко водичка. Като с загреят достатъчно изсипваме месото и задушаваме докато си смени цвета. Добавяме гъбите, готвим още малко и намаляме силата на котлона. Оставяме така още десетина минути и с подправките и това е. Месото трябва да е много крехко, за да става за бързо приготвяне в тиган. Иначе става сухо и жилаво. Като го сготвим слагаме капак на тигана  си правим салатката от зеленчуците. Сервираме в чинии и си сипваме чаша винце.

За тези, които искат да знаят повече:

Страхотно хапване за три блока протеини /месото /, въглехидрати / домата и виното /, и мазнини / зехтина /.

Как можете да си го хапнете?

Ако искате филийка да хапнете –  просто намалете виното наполовина. Ако не е филийка може да е плод до 100 г. А ако ще е за обяд и няма как да се пие вино, много бързо отива в кутийка нашият обяд и вместо виното си взимаме филийка с плод или само един голям плод / до 200 г /.

Идея и изпълнение от Албена Боянова, на която благодарим. А от нас – приятен апетит!!!

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!