Необходими продукти:
Телешка кайма една големичка шепа / до 130 г /
За салатата:
един средно голям домат /165 г /
Сварена и изцедена леща / 125 г /
1 ч.л. зехтин или едно меко авокадо / 50 г /
Малко лук и магданоз, за който обича
Начин на приготвяне:
Каймата овкусяваме с подправки, каквито обичаме. Оформяме две кюфтенца или едно голямо и изпичаме на фурна, на тиган или в уред с горещ въздух. Домата нарязваме на ситно, добавяме лещата и авокадото или зехтина и пак си овкусяваме на вкус. В случая в салатата има малко лук, сол и магданоз.
За тези, които искат да знаят повече:
Цялата чинийка е за три блока протеини, въглехидрати и мазнини. Протеини от месото, въглехидрати от лещата и домата, а мазнини от зехтина или авокадото
/ зависи какво сте си избрали /.
Как можете да си го хапвате:
На първо място с удоволствие и наслада. А ако искате филийка – може половин Бонус, Тонус или Вита но ако намалите лещата с 25 г. Това е . Всичко е лесно и се заменя лесно, когато има желание и мотивация.
Да ни е сладко :*