Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Телешко с елда

Назад

Необходими продукти:

Телешко месо, колкото вашата длан /до 90 г/

Готова сварена, но не докрай елда /100 г/

Парченце домат

Малко парченце морков

1 – 2 стръкчета пресен лук /може и резенче стар/

Скилидка чесън

1  ч.л. зехтин

Подправки по ваш вкус, в случая са малко чубрица, черен пипер и сол

Начин на приготвяне:

Измиваме  и нарязваме месото на хапки. В тенджерка слагаме нарязаните зеленчуци и малко водичка и задушаваме на слаб огън. Като поомекнат моркова, чесъна и лука, добавяме месото. Ако водата е извряла може да се долее. Добавяме настъргано парченцето домат и после елдата. Подправяме с подправките, добавяме малко водичка и оставяме да ври тих огън, докато се свари и месото.

За тези, които искат да знаят повече:

Това е една порция вкусна манджичка от телешко месо с елда за три блока протеини /месото/, въглехидрати /елдата/, и мазнини от зехтина.

Как можете да си го хапвате:

За обяд или вечеря – засищащо и вкусно, с баланс в нашата любима Зона! Да ни е вкусно :* :* :* 

 

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!