Намерете рецепта с нашата търсачка

Facebook

Топла салата с пиле, броколи и карфиол

Назад

Необходими продукти:

115г броколи

135г карфиол

пълнозърнест кус-кус суров 35г (може и киноа)

165г домат

84г пилешко месо

1 ч.л. зехтин

сол, подправки на вкус 

Начин на приготвяне:

Ако имате останало пилешко месо печено, сварено или на скара, идеално може да го впишете в тази топла салата.Ако не предварително си го пригответе по желания от вас начин. Сваряваме кус-куса, приготвяме броколите и карфиола на пара или за няколко минути ги потапяме във вряща вода. След, което нарязваме доматчето и смесваме всичко, като овкусяваме накрая със зехтина, аз добавям и малко соев сос. Супер лесно, а колко е засищащо и вкусно!

За тези, които искат да знаят повече:

Тази салата е за голямо хранене – обяд или вечеря и е за 3 блока протеини /пилето /, въглехидрати / кус-куса и зеленчуците/ и мазнини /зехтина/.

Нашето предложение е с пълнозърнест кус-кус, но може да замените и с киноа, става пак много вкусно.

Как можете да си ги хапнете?

Тази уникална салатка е цялата за голямо хранене. Да ви е сладко!

Това прекрасно ястие е по идея на Павлинка Михалкова и ние много и благодарим за споделената рецепта и снимки.

Да ни е вкусно :* :* :*

Стана ли ви интересно? Искате ли да се запознаете с още рецепти и истории на вече отслабнали жени и мъже и да получите тласък и мотивация за истинска, трайна промяна? Можете да разберете как най – лесно да стартирате Зоната като си купите книгата ми от ТУК!