Необходими продукти:
Парче пуешка или друга немазна шунка /84 г/
Малка бучка сирене /28 г/
Две шепи зелен боб /270 г/
Един малък домат /165 г/
1 ч.л. зехтин
малко чесън, копър, магданоз и няколко капки лимонов сок
За десерт малък плод до 100 г /ябълка, портокал, мандарина или друг сезонен плод/
Начин на приготвяне:
Зеленият боб се сварява на пара или по обикновени я начин. Нарязват се останалите продукти и се смесват. Накрая изравняваме с плода.

За тези, които искат да знаят повече:
Нашата салата е за 3 блока протеини /шунката, сиренето/, 3 блока въглехидрати /боба , домата и плода накрая/ и 3 блока мазнини /зехтина/.
Как можете да си го хапвате:
За обяд или вечеря си е супер подходяща. Можете да си я приготвите и за работа -бързо и лесно става.
Александрина от нашата група си я измайстори. Благодарим за идеята и снимката. Да ни е вкусно :* :* :*