Всеки път някой ме пита „Кати, колко кг ще сваля за едно твое предизвикателство от 21 дни?“
Нормално е от 2 до 4-5кг на месец, но съм виждала и повече, и по-малко. Зависи от начина ни на живот до тук, от годините, от мисловните програми, които носи човек, дали се е научил да поставя здравословни граници, от заболяванията, лекарствата, които приема и т.н…
При някои хора зависи и от това в кой сектор на Зоната ще е, при други не толкова… Също така от стреса в ежедневието, от възможността да се/не се дава почивка и възстановяване на тялото, от комбинациите храни, които избира, от движението и изобщо…толкова много още фактори има.
Но едно нещо съм забелязала, колкото повече си вманиачен само да се теглиш и да мислиш за цифрите, толкова по-бавно ще ти изглежда, че се случват нещата и толкова повече ще се демотивираш. Затова и смятам, че е много по-важно решението за кардинална промяна на навиците… и мисълта за здравето да е на първо място, а после вече, те килограмите ще си падат. Точно така се случи и при жената в днешната история
Нова ТОП история на Гери, вдъхновила се да започне от колежката си, от вчерашната история
– ЛюдмилаКолко е важен примера и как една история, може да заразява!
„Здравей Катина, казвам се Гергана Димитрова, на 43 години. Със Зоната и вашия сайт ме запозна Людмила. През май месец ми поставиха диагноза рак на гърдата и се изплаших, та реших да започна със Зоната. В последствие, биопсията не показа рак, но все пак трябваше да се погрижа за себе си и здравето си.
Освен това, имах проблеми със стомаха, гастрит, постоянно подуване и почти постоянни болки в слънчевия сплит. Подувах се от една чаша вода. През септември тази година 2024г се включих в 21 дневното ти предизвикателство.
За този период от 3-4 месеца спря подуването ми и болките изчезнаха. Като килограми съм свалила 18 кг и разликата ми в обиколките е голяма. В ханша от 113 см на 92 см, талия от 85 см на 70 см.
Понеже знам, че много хора се интересуват, ще споделя, че хапвам предимно в оранжева и червена зона за обяд и вечеря, а закуските са ми в зелена зона. Хляб също ям почти всеки ден. Обожавам млечни, месо ям 3 пъти в седмицата, също обичам картофи, цвекло и други зеленчуци, без зелени салати.
Държа да отбележа, че аз преди Зоната никога не съм обичала да готвя и не го правих, не знам как се промени това, но от септемврийското предизвикателство си приготвям с кеф всеки ден различни неща – мъфини, запеканки, десерти по Зоната…
Аз по-скоро се включих в Зоната, заради здравословните си проблеми, а не толкова да отслабна, но сега се чувствам много по-лека. Благодаря!“
Гери, ти сега ставаш пример за нови хора, независимо дали осъзнаваш или не! Бъди промяната и занапред, пожелавам ти здраве и споделеност от сърце