Предстоящи събития

Предизвикателство за 21 дни!

Започни с нас Зоната с готови менюта през МАРТ – 21 дни заедно се учим и подкрепяме!  

Започва на 1-ви март завършва на 21-ви март 2022г. 

Нека се нахъсаме, мотивираме и да дадем всичко от себе си, за да променим начина си на хранене! Нека да си докажем, че не е нужно да гладуваш, за да си в добра форма. И най-важното освен, че топим излишните килограми – оздравяваме! Чувството да се променяш и да видиш резултата от труда си е уникално! Не се колебай, а действай!

Вече хиляди го направиха и ти можеш!

Цена 50 лв. 

Включва:

  • Затворена фейсбук група, само на заплатилите обучението. Позитивна, мотивираща, топла атмосфера, в която си помагаме и заедно вървим по пътя към целите си, което супер помага затова да действаме!  
  • Балансирани, сметнати зонови менюта, общи за всички, дават се всяка седмица, като към тях има задължителни за гледане кратки видеа, в които обяснявам как да замествате дадена храна, какви продукти да предпочитате и всичко нужно, за да стартирате…
  • Видео тренировки за домашни условия – лесни, достъпни, кратки и най-вече забавни с Искра, която е треньорка. Даваме ви линкове за тях и може да ги гледате и изпълнявате, когато искате или имате възможност. 
  • 1 лайф на седмицата в затворената група, свързан с отговори на въпросите ви и с психологическата част на отслабването, който може да гледате в удобно за вас време, няма задължителни часове.
  • Много силна мотивация, ще има снимки ПРЕДИ/СЛЕД, ще има споделени истории на вече отслабнали 🙂
  • Единственото задължително нещо, което се изисква от вас е всеки ден да споделяте с нас една ваша снимка на храната ви, това се случва под определен пост.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК И ВИЖТЕ ДАННИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО-ДОЛУ.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ
[formidable id=1]

Данни за плащане:

Централна Кооперативна Банка /ЦКБ/

IBAN: BG65CECB979010H6120100

Сума: 50 лв.

В полза на: Катина 2011 ЕООД

Основание: двете имена на участника + 2 цифри /пример Стоянка Димитрова 89/

Срок на заплащане : 25-ти февруари

ВАЖНО!!!

Тези, които се запишат във формата и заплатят, задължително да изпратят снимка на платежното си, на имейл katinasb87@gmail.com . След 25-ти февруари ще получат достъп до затворената фейсбук група, създадена специално за това приключение.

Тогава ще им бъдат предоставени:

*готово седмично меню за първата седмица, за подготовка /за всички едно и също/

*кратките обучителни видеа, видеа за Зоната и продуктите, които използваме.

Разбери, че най-важният човек в твоя живот си ТИ самият!УСПЕХ!

Прочети още истории на отслабнали със Зоната и започвай